Joogaa Toscanan auringon alla
Jun
3
to Jun 8

Joogaa Toscanan auringon alla

26992333_632257716944420_962745127854976298_n.jpg

Matka täynnä <3

JOOGAA SEKÄ PUHDISTAVAA RAVINTOA KEHOLLE JA MIELELLE UPEASSA YMPÄRISTÖSSÄ.

Huippusuosittu matkamme Toscanan auringon alle järjestetään tällä kertaa joogan intensiiviviikkona. Superi pieni ryhmä takaa yksilöllisen opetuksen joka tasoiselle joogille. Opettajana viime vuosilta tuttu, ihana ja energinen Saara Rönnholm.

27336512_632257683611090_6633285241681040037_n.jpg

Aloita kesä jooga- ja hyvinvointilomalla Etelä-Toscanassa Villa Vallessa. Lähde mukaan yksin tai yhdessä puolison tai ystävän kanssa. 

Sopii kaikenikäisille säännöllisesti joogaa harjoittaville aikuisille, sekä heille jotka ovat joogan kanssa vasta alkutaipaleella, mutta toiveissa on säännöllinen joogaharjoitus tai halu koittaa miltä se tuntuisi! Tule syventämään joogaharjoitustasi tai löytämään sinulle sopiva joogarutiini!

“Yoga is not about touching your toes. It is what you learn on the way down.” Jigar Gor

 

 

22894346_599316903571835_6190300370731224498_n.jpg

TOSCANAN AURINGON ALLA
"Pääsin joogassa eteenpäin – tajusin miten sitä vatsaa käytetään! Samalla ruuanlaitto kotona tulee mullistumaan tämän viikon jälkeen."

"Joogaa oli sopivasti ja opastus perinpohjaista. Aivan mahtava joogaope!"

"Ruokailut ovat olleet ensiarvoisen herkullisia."

 

 

 

uima-allas.png

Majoitumme ja nautimme olostamme ainutlaatuisen ihanalla villalla, joka sijaitsee Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvassa Val d'Orcian laaksossa. Joogatunnit pidetään villan omassa salissa tai puutarhassa. Ohjelmassa reippaasti joogaa ja vierailut Monticchiellon ja Pienzan kukkulakaupungeissa. Täällä on myös aikaa ottaa iisisti!

 

MATKAOHJELMA

Sunnuntai 3.6. 

 • Suora lento Norwegian Helsinki-Vantaa-Roma Fiumicino 12.55-15.25
 • Yhteiskuljetus majapaikkaan (3h)
 • Majoittuminen villalla, kevyt illallinen ja toisiin tutustumista
 • Lennolta palauttava jooga

Maanantai 4.6. 

 • Aamujooga 90 min
 • Slow Mondon herkkubrunssi
 • Työpaja & välipala
 • Pitkä iltajooga 120 min
 • Illallinen

Tiistai 5.6. 

 • Aamujooga 90 min
 • Slow Mondon herkkubrunssi
 • Kävely Monticchiellon pikkukaupunkiin, lounas*
 • Iltajooga 90 min
 • Illallinen

Keskiviikko 6.6. 

 • Aamujooga 90 min
 • Slow Mondon herkkubrunssi
 • Tekniikkatunti / Saaran luento
 • Välipala
 • Pitkä iltajooga 120 min
 • Illallinen

Torstai 7.6. 

 • Aamujooga 90 min
 • Slow Mondon herkkubrunssi
 • Retki kävellen Pienzan pikkukaupunkiin, jossa omaa aikaa & lounas*
 • Iltajooga 90 min
 • Illallinen

Perjantai 8.6. 

 • Aamujooga 90 min
 • Slow Mondon herkkubrunssi
 • Kuljetus lentokentälle (3h)
 • Vaihdollinen iltalento Norwegian Roma Fiumicino-Kööpenhamina-Helsinki-Vantaa 17.15-23.15

*retkillä sisäänpääsyt ja ruokailut eivät sisälly matkan hintaan.

Lisätietoja matkasta Emmi ja Kata me@slowmondo.com

21199415_804112673081353_7671234567149109471_o.jpg

Joogaharjoituksista ja Saarasta

Joogaopetuksessaan Saara käyttää selkeää liikekieltä, jossa on mukana Vinyasa, jolloin liikutaan asanoista toiseen hengityksen tahdissa. Hathajooga tarkoittaa enemmän asanoiden yksittäistä tekemistä ja niihin pureutumista, teemoilla ja klassisilla sarjoilla. Dynaamiset tunnit koostuvatkin erilaisista aurinkotervehdyksistä (vinyasa) ja asanoista (hatha), joita varioidaan tarpeiden ja teemojen mukaan. Hatha Vinyasan lisäksi Saara opettaa myös Yinjoogaa, rauhallista ja terapeuttista asanatyöskentelyä, johon liittyy saumattomasti meditaatio ja pranayama (hengitys) -harjoitukset. Hän opettaa suurimmaksi osaksi yksityisiä ryhmiä (mm. yritys- ja yhteisöryhmät, taitoluistelijat), pitää retriittejä ja kouluttaa Himan joogaopettajakoulutuksessa. Lisäksi Saaralla on Helsingissä muutamia kaikille avoimia tunteja Hima Happiness studiolla (Kruununhaka) ja Ilmajoogastudiolla (Kalasatamassa). Tulevana syksynä hän vierailee mm. Tampereen Om Yogassa ja Järvenpään Studio Padmassa sekä tammikuussa 2018 Hämeenlinnassa.

Millainen Saara on?

Kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hänen mielestään on tärkeä ymmärtää itseään monimuotoisena olentona, jotta osaa tehdä oikeita valintoja. Vastaukset eivät aina löydy perinteisellä tavalla vaan on hyvä ajatella asioita monipuolisesti ilman ennakkoluuloja. Länsimaista lääketiedettä tarvitaan, mutta useasti pienet vaivat ja kolotukset voidaan lannistaa hänen mukaansa arkisilla asioilla kuten ruoka, liikunta ja lepo. Rakkaus ruokaan alkoi hänellä jo varhain teini-iässä, nyt se liittyy entistä enemmän hyvinvointiin. Hän painottaa useasti yksilöllisyyttä. Ruuan suhde elämään on iso asia ja sitä ei pidä unohtaa kun hoitaa ja ennaltaehkäisee olevia ja tulevia epätasapainotiloja. Intialaisessa lääketieteessä, elämäntieteessä Ayurvedassa kaikki lähtee yksilöstä, hoidetaan ihmistä uniikkina kokonaisuutena. Saaran intohimo onkin saada yleisö innostumaan itsensähoidosta juuri näillä konsteilla.

“Let food be the medicine and medicine be the food” Eli olkoon ruoka lääkkeesi ja lääke ruokaasi. ― Hippocrates (ca. 460 BC – ca. 370 BC)Saarasta sanottua

" Saara on uskomattoman suurisydäminen opettaja. Hän ottaa tunneillaan siipiensä suojaan kaiken tasoiset joogit. Jokainen saa hänen ohjauksessaan oivalluksia omasta kehostaan ja harjoituksestaan. Saaran tietopohja on valtava, mikä näkyy hänen opetuksessaan tyyneytenä ja jämäkkyytenä. Taianomaisesti hän näkee, mitä kukakin on vailla ja ohjaa jokaista yksilöllisesti, lempeästi ja napakasti omaan suuntaansa. Pitkään jooganneille Saara onnistuu kerta toisensa jälkeen loihtimaan tuhanteen kertaan toistetuista perusasanoista sielun ja mielekkyyden esiin. Lisäksi hänellä on aina takataskussaan hauskoja pikku twistejä harjoitusta piristämään. "

Lisää Saarasta täältä

19104859_10154884009284086_1402894029_o.jpg

Ravinnosta

Villalla herkullista ja kaunista kasvisruokaa kokkailevat Slow Mondon ruokalähettiläät Emmi Naukkarinen ja Kata From. Raaka-aineet ovat mahdollisimman paljon lähellä tuotettua ja luomua. Valkoista sokeria ja vehnää emme käytä. Ruokaan keskittyvä työpaja toteutetaan villan omassa keittiössä, tällä kertaa paneudumme mehustuksen ja terveellisten välipalojen saloihin. Saat ruokiemme reseptit matkan jälkeen itsellesi. Lupaamme uusia maukkaita ruokakokemuksia ja kehoa puhdistavaa ja herkullista detox-kasvisruokaa. Pystymme huomioimaan erilaiset ruokavaliot hyvin. Ota yhteyttä!

Screen Shot 2014-05-06 at 16.41.04.jpg

Villasta

Uniikissa Villa Vallessa majoitutaan 2-hengenhuoneissa (tarjolla myös yksi yhdenhengenhuone), joissa useimmissa on parisänky. Kaikki huoneet on varustettu omalla kylpyhuoneella. Tällä matkalla ei hötkyillä, vaan otetaan rauhassa. Voit milloin tahansa pulahtaa villan 18-metriseen altaaseen tai nauttia ympäröivistä maalaismaisemista isolla pihamaalla istuskellen tai riippukeinussa rentoutuen. Villan ympäristöön pääsee tutustumaan kävellen.

Lisää Villa Vallesta

Hintaan sisältyy:

 • suora menolento Norwegian meno Helsinki – Rooma Fiumicino 12.55-15.25
  paluu vaihdollinen Norwegian Rooma Fiumicino – Kööpenhamina – Helsinki 17.15-23.15
 • hinta sisältää yhden ruumaan menevän matkatavaran max 20 kg
 • kuljetukset Italiassa matkaohjelman mukaisesti
 • majoitus villalla 2-hengenhuoneessa / 1-hengenhuoneessa, jossa oma kylpyhuone 
 • 1hh lisämaksu +200€, kysy varaustilannetta!
 • räätälöity matkaohjelma
 • päivittäiset joogaharjoitukset koulutetun opettajan johdolla
 • kasvisruokailut villalla
 • Slow Mondon ruokaworkshop

Lisämaksusta:

 • vapaaehtoiset yhteiset omakustanneretket, ruokailut retkillä 
 • rentouttavia vyöhyketerapiahoitoja, varaukset etukäteen

Matkan hinta 

1850 € / henkilö (1hh lisämaksu +200€)

josta varausmaksu 300€

JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 25€/varaus (yksi laskutusosoite).

Varmista paikkasi ihanalle joogalomalle!

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmän minimikoko saavutetaan (ryhmän maksimikoko 10).

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi. JS Travel noudattaa voimassaolevaa valmismatkalakia. Toimistokulumme peruutustilanteessa ovat 200€/per henkilö 30vrk ennen matkaa 28–14vrk ennen matkaa kulut ovat 50% matkan hinnasta. 14vrk–48h perimme 50% sekä mahdolliset peruuttamisesta matkanjärjestäjälle aiheutuvat kulut. Matkan lähtöön alle 48h ei takaisinmaksua. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen joka korvaa kuluja sairastapauksissa. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Varauksen voit tehdä 'varaa'-linkin lomakkeella. Saat varmistuksen paikasta ja laskun varausmaksusta (300€). Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse viimeistään huhtikuussa 2018 tai heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

View Event →
Joogaviikonloppu Tallinnassa
Apr
20
to Apr 22

Joogaviikonloppu Tallinnassa

tallinnakuvat.jpg

Tälle kevätbreikille enää 1 paikka jäljellä! Käy ihastelemassa kuvia ja tunnelmia tapahtuman FB-eventissä ja lähde mukaan :)

Huhtikuussa juhlistamme kevättä ja hellimme kehoa ja mieltä joogaviikonlopulla Tallinnassa joogaopettaja, ayurvedinen ravintokonsultti Crista Soskolnen kanssa. Lempeän innostavia joogatunteja, persoonallinen ja laadukas majoitus asunnoissa Slow Mondon taattuun tyyliin, hemmotteluhoitoja itselle, hyviä pikkuravintoloita, inspiroivaa Tallinnan henkeä ja tunnelmaa. 

Perjantai 20.4.
Tallinkin Star iltalaiva Helsingistä Tallinnaan 19.30–21.30. Menomatka sujahtaa yhteisillallisella, jossa käymme tarkemmin läpi myös viikonlopun ohjelman. Perillä kuljetus satamasta  majapaikkaamme Kalamajan, Telliskiven ja vanhan kaupungin tuntumassa. Ihan aluksi nukumme pois viikon väsymykset!

Lauantai 21.4.
Hyvää huomenta! Aamusmoothie klo 8.00 ja kävely läheiseen joogakouluun Cristan puolitoistatuntiseen aamujoogaan. Joogan jälkeen herkullinen ja hyvin ansaittu brunssi kahvilassa. Päivällä on vapaata aikaa kierrellä vanhassa kaupungissa tai tutustua Kalamajan tarjontaan. Myöhemmin iltapäivällä jatkamme joogalla klo 16-18.  Illalla voit tehdä ekokosmetiikkahoidon itsellesi ennen siirtymistä illalliselle yhteen ihanista lähikasvisravintoloista. Loppuilta rentoa yhdessäoloa isoimman asunnon yhteisissä tiloissa.

Sunnuntai 22.4.
Aamujooga jo tutussa joogasalissa 8–9, jonka jälkeen suihkun kautta aamiaisbrunssille. Yhteiskuljetus satamaan. Paluu Helsinkiin 13.30–15.30 Tallinkin Megastarilla. Paluumatkalla kuulemme vielä Cristan johdannon Ayurvedaan ja ajankohtaisia auyrvedisiä vinkkejä kevääseen!

26772464_10155496098024086_115576335_o.jpg

Cristasta ja matkan joogasta

Ohjaan vijnanajoogatunteja, jotka sisältävät rentoutushetken sekä vaihtelevasti sekä klassisia että muunneltuja, esimerkiksi vasta-alkaville pehmennettyjä, hengitysharjoituksia (pranayama). Tunneillani luotsaan joogaajat meditatiiviseen flow-harjoitukseen. Yhdessä oppilaiden kanssa tutkimme aistivaa käsi- ja jalkaterätyöskentelyä sekä kehon keskilinjalle kohdennettavia pehmeitä vayu-hengityksiä, joiden kautta keho linjautuu eheään liikkeeseen. Pyrin tunneillani intuitiivisesti kuuntelemaan sekä vastaamaan joogaajien tarpeisiin. Pehmeys, lempeys, itsensä hienovarainen kuuntelu sekä hellittäminen ja odottaminen ovat ohjauksieni ytimessä. Kun kuuntelemme kehoa lempeästi odottaen, se kertoo meille, mitä tarvitsemme. Näin herkistymme kuulemaan omia sisäisiä tarpeitamme ja halujamme myös maton ulkopuolella. 

Olen helposti innostuva ja tykkään myös innostaa oppilaitani rikkomaan rajojaan pehmeästi ja hallitusti ja astumaan tuntemattomalle maalle myös joogan saralla. Tällä tavalla etenemme lempeästi kuunnellen uteliaina askel kerrallaan kohden dynaamisia liikkeitä.

IMG_2154-2 2.JPG

Olen ohjannut joogaa pienille ryhmille vuodesta 2009. Tällä hetkellä ohjaan joogaa  Arabianrannan Bokvillanissa, Vaasankadun Rootsissa sekä Vanhan Talvitien ILMA Joogastudiolla. Lisäksi ohjaan yritysjoogaa, lasten joogaa sekä työpajoja.

Cristan sivut www.cristasoskolne.com

 

Vijnanajoogasta

Orit Sen Guptan perustama vijnanajooga kumpuaa samasta perinteestä kuin astanga- ja iyengarjooga. Asanat eli joogaliikkeet yhdistetään soljuvaksi flowharjoitukseksi. Samalla kiinnitetään huomiota kehon tarkkaan linjaukseen, erityisesti käsi- ja jalkaterien käyttöön sekä kehon sisäiseen työskentelyyn. Vayuhengityksen lisäksi vijnanajoogaan kuuluvat meditaatio sekä klassiset hengitysharjoitukset. 

Vijnanajoogassa kiinnitetään huomio yksilölliseen ohjaukseen ja se sopii niin vasta-alkajille kuin pitempään jooganneille. Harjoituksessa huomioidaan erilaiset kehotyypit ja tarjotaan vaihtoehtoisia tapoja tehdä joogaliikkeitä. Vijnanajoogasta on apua selkä- ja hartiakivuissa ja esimerkiksi nivelkivuissa. Se auttaa rentoutumaan, sillä harjoituksen myötä tietoisuus oman kehon aistimuksista lisääntyy ja kykenemme paremmin vastaamaan kehomme tarpeisiin.

Ayurvedasta

Ayurveda on ainakin 6000 vuotta vanha intialainen kokonaisvaltainen ja käytännönläheinen elämäntapaoppi, jonka ohjeet pitävät yllä tasapainoista ja tervettä elämää. Jokainen voi soveltaa ayurvedan periaatteita elämäänsä myös modernissa maailmassa. Ayervedan menetelmiä ovat muun muassa yrttilääkintä, ruoka-ainesuositukset, ohjeet päivittäistä rutiinia varten, hieronta, jooga ja meditaatio. 

b14ff98b_original.jpg

Majoituksesta

Tallinnan viikonloppu keskittyy suositun Kalamajan, Telliskiven ja vanhan kaupungin seuduille. Pääset tutustumaan lähialueisiin kävellen tai ratikalla . Persoonallinen majoituksemme koostuu vanhaan tehdaskiinteistöön hiljattain saneeratuista asunnoista, joista osa on kahdelle hengelle omalla kylpyhuoneella ja keittiöllä. Kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistot sijaitsevat aivan lähellä vastikään valmistuneissa moderneissa rakennuksissa, näissä kylpyhuone, olohuone ja keittiö ovat yhteiset. Kaikki huoneistot ovat erilaisia ja ne on sisustettu laadukkaasti. 

Hintaan sisältyy:

 • Tallinkin laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki
 • Menomatkalla yhteinen illallisbuffet
 • kuljetukset Tallinnassa
 • hyvätasoinen majoitus 2 hengen huoneissa / 2 hengen asunnoissa (twin tai double)
 • luomukosmetiikkaa 
 • brunssit kahvilassa
 • 2 aamujoogaa ja 1 iltapäiväjooga Crista Soskolnen johdolla paikallisen joogakoulun salissa
 • Ayurvedaluento paluumatkalla

Lisämaksusta:

 • yhteinen illallinen Tallinnassa la 21.4.
 • mahdollisuus yhteiskuljetukseen Hämeenlinnasta laivalle, kysy lisää!

 

Matkan hinta

475€ / henkilö majoitus 2 hh jaetulla kylpyhuoneella (2-3 huoneen asunnossa)
525€/ henkilö majoitus asunto 2 hh omalla kylpyhuoneella

josta varausmaksu 200€

JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 25€/varaus (yksi laskutusosoite).

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmän minimikoko saavutetaan (ryhmän maksimikoko 16).

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi. JS Travel noudattaa voimassaolevaa valmismatkalakia. Toimistokulumme peruutustilanteessa ovat 200€/per henkilö 30vrk ennen matkaa 28–14vrk ennen matkaa kulut ovat 50% matkan hinnasta. 14vrk–48h perimme 50% sekä mahdolliset peruuttamisesta matkanjärjestäjälle aiheutuvat kulut. Matkan lähtöön alle 48h ei takaisinmaksua. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen joka korvaa kuluja sairastapauksissa. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Varauksen voit tehdä 'varaa'-linkin lomakkeella. Saat varmistuksen paikasta ja laskun varausmaksusta (200€). Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

 

 

View Event →
Mar
16
to Mar 23

Hyvän olon eväitä Teneriffalta 16.-23.3.2018

1486800177718.jpeg

Ryhmä täynnä <3

Uutuusviikko ravitsemusterapeutti Marja Ruutin kanssa Cristóforon hyvinvointikeitaassa Teneriffalla maaliskuussa 2018

21439604_10155155417329086_873393696_o.jpg

Viikko antaa eväitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin päivittäisellä joogalla ja ravintoluennoilla. Luennoitsijana ja jooganohjaajana toimii Marja Ruuti, joka on pitkän kokemuksen omaava ravitsemustieteen maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti, sekä jooganohjaaja. Hän on perehtynyt myös funktionaaliseen lääketieteeseen ja luonnonmukaisen hoidon menetelmiin. Jooga on rauhallista hathajoogaa. 

Tietoa siirretään käytäntöön Slow Mondon emäntien idearikkailla mehustus- ja  kokkauskursseilla. Lisäksi kävelyretkiä Teneriffan upeassa luonnossa. Valoa, lämpöä ja uusia käytäntöjä kotiinviemiseksi. Raikasta ja rikasta luomukasvisruokaa pääosin majapaikkamme omalta kasvimaalta. Majoitus saaren eteläosassa San Cristóforon idyllisessä keitaassa, jossa 2-hengen pieniä taloja. Rentouttava vyöhyketerapiahoito. Ranta kävelymatkan päässä. Matkalukemiseksi jokainen saa itselleen Marjan Oikeaa ravintoa minulle -kirjan.

21458327_10155155494939086_337843700_o.jpg

Matka sopii niin senioreille kuin juniorimmeillekin, pääasiassa on halu pysähtyä ja päivittää oma hyvinvointi. Matkalla asioista puhutaan asiantuntemuksella, mutta selkeästi. Et tarvitse ennakkotietoja ja -taitoja ravinnosta tai joogasta. Kurssi tarjoaa kuitenkin uutta meille kaikille!

MATKAOHJELMA

Perjantai 16.3.

Norwegianin iltalennot 17.15-21.50 Helsingistä Teneriffan eteläiselle kentälle, yhteiskuljetus majapaikkaamme San Cristóforoon, myöhäinen iltapala ja majoittuminen.

Lauantai 17.3.

8-9 aamujooga Sala Magnassa

9-10 aamiainen

11-12 Marjan luento 1

13-14 lounas

16-17 mehustustyöpaja Yin Yanissa

18-19 päivällinen

Sunnuntai 18.3

8-9 aamujooga Sala Magnassa

9-10 aamiainen

11-12 Marjan luento 2

13-14 lounas

15- kävelyretki rannalle

18-19 päivällinen

Maanantai 19.3.

8-9 aamiainen

10-16 yhteinen puolen päivän kävelyretki vuoristossa kanarianmäntymetsässä & retkieväät

18-19 palauttava iltajooga

19-20 illallinen

Tiistai 20.3.

8-9 aamiainen

Vapaa päivä. Mahdollisuus Marjan konsultaatioon!

Keskiviikko 21.3.

8-9 aamujooga

9-10 aamiainen

11-13 kasvisruokatyöpaja Yin Yanissa

13-14 lounas

18-19 iltajooga Sala Magnassa

19-20 illallinen

Torstai 22.3.

8-9 aamujooga

9-10 aamiainen

11-12 Marjan luento 3

13-14 lounas

17.30-18.30 iltajooga Sala Magnassa

20 päättäjäisillallinen (omakustanne) ravintolassa

Perjantai 23.3.

Yhteiskuljetus lentokentälle missä sisäänkirjautumisen jälkeen yhteinen aamiainen. Norwegianin paluulento Suomeen 8.00-16.15.

 

Matkan hintaan 1790€ sis. lennot, kuljetukset Teneriffalla, majoitus aamiaisella, lounaat ja illalliset (lukuunottamatta vapaapäivää, jolloin sis. aamiainen ja päättäjäisillallista), Marjan luennot ja ohjatut joogatunnit, kävelyretket, mehustus- ja kasvisruokatyöpajat, tunnin rentouttava vyöhyketerapiahoito, Marjan Oikeaa ravintoa minulle -kirja.

Lisämaksusta: 
Henkilökohtainen hyvinvointituokio Marjan kanssa (50€)

Varausmaksu 300€

JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 25€/varaus (yksi laskutusosoite).

 

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmässä on vähimmäismäärä osallistujia.

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi, joka soveltaa yleisiä valmismatkaehtoja sekä erityisehtoja. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

Paikkoja rajoitetusti, ota yhteyttä ja tee varaus nyt!

Lisää Marjasta: 

Marja Ruuti (www.marjaruuti.fi)

Ravitsemustieteen maisteri, laillistettu ravitsemusterapeutti, jooganohjaaja

Perehtynyt myös funktionaaliseen lääketieteeseen ja luonnonmukaisen hoidon menetelmiin

Toimii luennoitsijana, opettaa ravintokursseilla ja pitää yksityisvastaanottoa.

”Oikeaa ravintoa minulle – opas ravintosuositusten viidakkoon” (Gummerus 2012)

”Terve maksa – avain hyvinvointiin” (Mividata 2015)

Ravinto-osuus kirjassa ”Parasta aivoillesi – ohjeita aivojen hyvinvointiin” (Otava 2010)

View Event →
Joogaa Las Palmasin vanhassa kaupungissa
Nov
14
to Nov 21

Joogaa Las Palmasin vanhassa kaupungissa

Matka täynnä!
Nauti marraskuisesta lämmöstä ja valosta sekä joogasta Las Palmasin vanhassa kaupungissa Gran Canarialla. Vanhan kaupungin viehättävät kujat ja pienet ravintolat, sekä majapaikkamme ihanassa vanhassa suklaatehtaassa kutsuvat. Joogaopettajana ihastuttava Sanni Haahdenmaa. Matka on sopiva niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin joogaa harrastaneille.
 

Matkaohjelma on koottu siten, että joogatuntien väliin jää aikaa tutustua kaupunkiin ja sen kulttuuritarjontaan, syödä hyvin ja ottaa rennosti tai pyöräillä, uida ja lenkkeillä. Las Palmasin ainutlaatuisen vanhan osan, Veguetan, ja viereisen Trianan, pienillä kaduilla saa kulumaan tunteja. Las Canteraksen kilometrien mittainen hiekkaranta on viitisen kilometrin päässä. Kerromme mielellämme omat suosikkiravintolamme ja retkikohteet saarella. 

Yhteisellä patikkaretkellä saaren keskiosaan, kipuamme Roque Nublolle, jossa nautimme näkymistä ja retkieväistä. Joogatunnit pidetään majapaikkamme patiolla ja kattoterassilla sekä paikallisten joogakoulujen viihtyisissä saleissa. Matkalla tutustumme joogan eri muotoihin dynaamisemmista asanoista palauttaviin pitkäkestoisiin venytyksiin. Mukana myös Sannin äänimaljarentoutusta. 

Joogamurusta ja matkan joogasta

”Joogamuru on lempeyttä, sydämellisyyttä, armollisuutta. Siinä on aimo annos huumoria: asioita ei tule ottaa turhan vakavasti ja itselleen on osattava nauraa. Iloisen pinnan alla on rauhaa, herkkyyttä ja syvyyttä.”

Joogaopettajana minua kuvataan usein sanoilla lempeä ja rento. 

Parhaimmillaan tuntini ovat iloisen kuplivia, täynnä lempeyttä, aitoutta ja syvyyttä. Haluan auttaa ihmisiä pysähtymään liikkeen kautta. Tärkeintä on se, mitä tapahtuu joogaajan sielussa ja sydämessä, ei niinkään fyysisessä asanassa ja sen loppuun asti hiotussa muodossa.

Rakastan itse soljuvan letkeää flow-joogaa, mutta myös rauhallinen Yin-jooga on vienyt sydämeni kiireisiä ruuhkavuosia eläessäni. Rakennan tunnit kanssajoogaajieni mukaan, ja nautin siitä että tunnit elävät myös vuorovaikutuksessa osallistujien kanssa. Ihannetilanteessa väsynyt poistuu tunnilta virkistyneenä ja ylikierroksilla käyvä maadoittuneena. En niinkään luokittele joogaani minkään tyylisuunnan alle. Minulle jooga on joogaa, ja sen on tarkoitus saada meidät voimaan paremmin.
Meditaatio, Pranayama (hengitysharjoitukset) ja Netra Vyayamam (silmäharjoitukset) kuuluvat usein myös osaksi tuntejani.

Olen valmistunut vuonna 2011 Integral Yoga-opettajaksi Rowan Cobellin ja Swami Asokanandan opetuksessa sekä 2016 Yin-joogaopettajaksi (Chi Therapeutics). Yritykseni Joogamuru on järjestänyt useita suosittuja joogaretriittejä, workshopeja ja tapahtumia, joissa yhdistän rohkeasti osaamistani joogan, äänimaljojen, näyttelijäntyön ja henkisen kasvun saralla.

Toivotan Sinut sydämestäni tervetulleeksi mukaan Joogamurun ja SlowMondon matkaan!

Sanni Haahdenmaa
Näyttelijä FIA, joogaopettaja ja äänimaljahoitaja

Vanhasta Suklaatehtaasta

Majoitumme vanhaan suklaatehtaaseen remontoidussa persoonallisessa suomalaisen perheen omistamassa majatalossa, joka on myös perheen koti. Majatalossa on sekä erillisiä huoneita, sekä loftasunto, jossa huoneita. Tarjolla tänä vuonna yhden ja kahden hengen twin/doublehuoneita sekä yksi Mini-asunto. Osa huoneista jaetulla kylpyhuoneella (vain kolmen huoneen käytössä). 

 

MATKAOHJELMA

Tiistai 14.11.
Aamulennot Helsinki-Las Palmas, yhteiskuljetus majapaikkaan, kevyt illallinen ja ryhmän esittäytyminen. Majoittuminen Suklaatehtaaseen.

Keskiviikko 15.11.
Klo 8-9 aamupala ja sen jälkeen kävely yhdessä vanhan kaupungin joogasalille, jossa joogataan klo 11-13. Vapaata kaupunkiaikaa. Iltatunti majapaikan kattoterassilla klo 18-19. 

Torstai 16.11.
Klo 8-9.30 aamujooga vanhan kaupungin salilla, jonka jälkeen aamupala alakerrassa sijaitsevassa ihanassa kahvilassa. Iltapäivän tunnit Las Canteraksen rannan lähellä sijaitsevan joogakoulun salissa merinäköaloin klo 15-17. Loppupäivä vapaata aikaa vaikkapa rannalla. 
 

Perjantai 17.11.
Klo 8-9 aamupala ja vuoristoretki Roque Nublolle ja Terorin kylään. Omakustanteinen yhteislounas. Palauttava iltajooga majapaikan kattoterassilla klo 18-19. 

Lauantai 18.11.
Klo 8-9 aamupala ja sen jälkeen kävely yhdessä vanhan kaupungin joogasalille, jossa joogataan klo 11-13. Iltatunti majapaikan kattoterassilla klo 18-19. 

Sunnuntai 19.11.
Vapaa päivä. Aamupalan jälkeen voit lähteä omalle retkelle bussilla tai vuokrata pyörän ja polkaista rannalle tai vaan viettää rentoa päivää ilman suunnitelmia :)

Maanantai 20.11.
Klo 8-9.30 aamujooga vanhan kaupungin salilla, jonka jälkeen aamupala alakerrassa sijaitsevassa ihanassa kahvilassa. Iltatunti majapaikan kattoterassilla klo 18-19. Päätösillallinen vanhassa kaupungissa klo 20 (omakustanne). 

Tiistai 21.11.
Vähän myöhäisemmän aamiaisen jälkeen viimeiset pakkailut ja happihyppelyt ja yhteiskuljetus lentokentälle. 

Matkaohjelmaa tarkennellaan tarpeen mukaan ennen lähtöä.

Matkan hinta


1560 €/hlö 2 hh twin tai double
1660 €/hlö 2 hh twin tai double omalla kylpyhuoneella
1760 €/hlö 1 hh omalla minikylpyhuoneella ja -keittiöllä

Kysy 1hh mahdollisuutta!

Hintaan sis. lennot, lentokenttäkuljetukset Gran Canarialla, majoitus aamiaisella, ohjatut joogatunnit, patikkaretki Roque Nublolle sekä tervetuliaistapakset. 

Lisämaksusta: fysio- tai vyöhyketerapia (varaa ennen matkalle lähtöä)

Varausmaksu 300€
JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 22€/varaus (yksi laskutusosoite).

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmän minimikoko saavutetaan (ryhmän maksimikoko 16).

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi, joka soveltaa yleisiä valmismatkaehtoja sekä erityisehtoja. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Varauksen voit tehdä 'varaa matka'-linkin lomakkeella. Saat varmistuksen paikasta ja laskun varausmaksusta (300€). Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

 

View Event →
Joogaa ja hitaita elämyksiä Toscanassa
Sep
17
to Sep 22

Joogaa ja hitaita elämyksiä Toscanassa

Matka täynnä! Kysy peruutuspaikkoja!

Lempeä laskeutuminen syksyyn

HYVÄN OLON MATKA – AIKAA ITSELLE, LEMPEITÄ SYYSKUUN PÄIVIÄ – NAUTIMME PUHTAASTA LÄHIRUOASTA, ITALIAN MAASEUDUN RAUHASTA JA JOOGAN LUOMASTA ELINVOIMASTA TOSCANAN MAREMMASSA. FIILISTELLÄÄN FILLAREILLA LÄHIKYLIIN JA PATIKALLA TILAN YMPÄRISTÖÖN. LAADUKAS MAJOITUS B&B:SSÄ SANT’EGLEN PIENLUOMUTILALLA. OPIMME MITÄ AYURVEDA TARJOAA TASAPAINOISEEN SYKSYYN. MATKA SOPII KAIKENTASOISILLE JOOGAAJILLE, MYÖS VASTA-ALKAJILLE. OHJAAJANA TOIMII JOOGAOPETTAJA, AYURVEDINEN RAVINTOKONSULTTI CRISTA SOSKOLNE.

Sant'Eglen pieni luomutila sijaitsee Lounais-Toscanassa Maremman alueella. Tilalla viljellään sahramia, spirulinaa, steviaa sekä hedelmiä ja kasviksia. Talon isäntäväki, Erika ja Alessandro, ovat toteuttaneet majoitustilat 1600-luvulta peräisin olevaan taloonsa suurella sydämellä ja ekologisesti paljon kierrätysmateriaaleja käyttämällä. Aamiainen, lounas ja illallinen valmistuvat pääosin vegenä omista tai alueen luomutuotteista tilan omassa ravintolassa. 

Majoitus persoonallisissa 2–3 hengen huoneissa. Kaikissa huoneissa on oma wc sekä suihku. Ryhmän enimmäiskoko on 15 hlöä.

Mahdollisuus myös englanninkieliseen opetukseen.

MATKAOHJELMA

Sunnuntai 17.9.

 • Finnairin suora aamulento Helsinki-Roma Fiumicino 7.50-10.15 
 • Kuljetus Sant'Egleen n. 2,5 h
 • Lounas, matkainfo ja ryhmän esittäytyminen
 • Lennolta palauttava jooga
 • Illallinen luomutilalla

Maanantai 18.9.

 • 7–8.30 Aamujooga 
 • 8.30–9.30 Aamiainen
 • 11– Cristan ja Slow Mondon yhteinen Ayurvedinen syksy -kasvisruokakurssi & lounas
 • 17–18.30 Jooga
 • 19.30 Illallinen

Tiistai 19.9.

 • 8.30–9.30 Aamiainen
 • 10–15 Joogavaellus Vitozzaan & take-away lounas
 • 17–18.30 Pehmeä jooga & meditaatio
 • 19.30 Illallinen, puutarhan puu-uunissa tehty pizza 
 • Mahdollisuus tarkkailla tähtiä lämmitetystä kylpytynnyristä

Keskiviikko 20.9.

 • 7–8.30 Aamujooga
 • 8.30–9.30 Aamiainen
 • Hidasta vapaata aikaa
 • 13 Lounas
 • 14–15 Cristan Ayurvedinen luento/keskustelu
 • 17–18.30 Jooga
 • 19.30 Illallinen

Torstai 21.9.

 • 7–8.30 Aamujooga
 • 8.30–9.30 Aamiainen 
 • 10– pyörällä Pitigliano-Sorano, lounas ravintolassa, palatessa Soranon ulkouimalan lihaksia ja mieltä lämmittävät mineraalikylvyt www.termedisorano.it
 • 19.30 Illallinen

Perjantai 22.9.

 • 7–8.30 Aamujooga
 • 8.30–9.30 Aamiainen
 • 13 Lounas
 • Kuljetus lentokentälle noin klo 15.00
 • Lento Roma Fiumicino - Helsinki 19.50-00.05

 

 Matkan joogaopettaja Crista Soskolne

Matkan joogaopettaja Crista Soskolne

Matkan joogaharjoituksesta
ja Cristasta

Matkan aikana sukellamme vijnanajoogan maailmaan pikkuhiljaa jokaisen osallistujan omista lähtökohdista käsin. Suunnittelen tunnit niin, että palaamme myös pehmeästi joogamatkalta arkeen. Ohjaan oppilaat rentouttavaan flowhun aurinkotervehdyksien ja tunnin teeman kautta. Käytän meditaatiota ja hengitysharjoituksia osana ohjausta. Vayut eli hengityksen kohdennuspisteet kehon keskilinjalle ohjaavat kehon eheään liikkeeseen. Lisäksi tuon opetukseen mausteita ayurvedasta. Tutkimme eri kehotyypeille sopivia vaihtoehtoisia tapoja lähestyä liikkeitä. Rakennamme liikkeet askel askeleelta niin, että jokainen joogaaja pääsee edistymään liikkeissä juuri siihen asti kuin itselle on sillä hetkellä ajankohtaista.

Tutustuin joogaan vuonna 1997 astanga- ja iyengarjoogan kautta. Vuosina 2007-2011 asuimme Jerusalemin vuorilla perheeni kanssa. Siellä tapasin ayurvedisen konsultin, Philip Lombardin, joka johdatti minut ayurvediseen teoriaan ja ruuanlaiton saloihin. Israelissa asuessani tutustuin myös Orit Sen Guptaan ja hänen luomaansa vijnanajoogaan, jossa viehätti alusta alkaen sen pehmeys, hiljaisuus ja erityinen vayuhengitys. Vuonna 2013 osallistuin Orit Sen Guptan kansainväliseen kolmivuotiseen joogaopettajakoulutukseen. Lopputyönäni tutkin hengityksen vaikutusta asennon eheytyksessä.  Iyengarjoogaopettaja Dina Boger puolestaan on tutustuttanut minut iyengarjoogaan ja kehon aistimiseen ayurvedan näkökulmasta. Syvintä osaamisaluettani ayurvedan laajalla kentällä on ayurvedinen ruuanlaitto. Annan ayurvedisessa ravintokonsultaatiossa asiakkailleni käytännönläheisiä vinkkejä siirtymisessä ayurvediseen elämäntapaan.

“Olen ohjannut joogaa pienille ryhmille vuodesta 2009. Tällä hetkellä ohjaan joogaa Vijnanajoogastudio Olotilassa, Arabianrannan Bokvillanissa sekä Vegekahvila Rootsissa. Lisäksi ohjaan yritysjoogaa, lasten joogaa sekä työpajoja.

Cristan blogi Sielun ruokaa - ayurvedinen arki

 

Vijnanajoogasta

Orit Sen Guptan perustama vijnanajooga kumpuaa samasta perinteestä kuin astanga- ja iyengarjooga. Asanat eli joogaliikkeet yhdistetään soljuvaksi flowharjoitukseksi. Samalla kiinnitetään huomiota kehon tarkkaan linjaukseen, erityisesti käsi- ja jalkaterien käyttöön sekä kehon sisäiseen työskentelyyn. Vayuhengityksen lisäksi vijnanajoogaan kuuluvat meditaatio sekä klassiset hengitysharjoitukset. 

Vijnanajoogassa kiinnitetään huomio yksilölliseen ohjaukseen ja se sopii niin vasta-alkajille kuin pitempään jooganneille. Harjoituksessa huomioidaan erilaiset kehotyypit ja tarjotaan vaihtoehtoisia tapoja tehdä joogaliikkeitä. Vijnanajoogasta on apua selkä- ja hartiakivuissa ja esimerkiksi nivelkivuissa. Se auttaa rentoutumaan, sillä harjoituksen myötä tietoisuus oman kehon aistimuksista lisääntyy ja kykenemme paremmin vastaamaan kehomme tarpeisiin.

 

Ayurvedasta

Ayurveda on ainakin 6000 vuotta vanha intialainen kokonaisvaltainen ja käytännönläheinen elämäntapaoppi, jonka ohjeet pitävät yllä tasapainoista ja tervettä elämää. Jokainen voi soveltaa ayurvedan periaatteita elämäänsä myös modernissa maailmassa. Ayervedan menetelmiä ovat muun muassa yrttilääkintä, ruoka-ainesuositukset, ohjeet päivittäistä rutiinia varten, hieronta, jooga ja meditaatio. 

Ayurvedassa lähtökohtana on ajatus ihmisen ja maailmakaikkeuden ykseydestä. Ihminen, kuten koko maailmakin, koostuu viidestä perustelementistä: eetteristä, ilmasta, tulesta, vedestä ja maasta. Nämä elementit ilmenevät ihmisissä doshina, jotka ovat: vata, pitta ja kapha. Jokainen ihminen koostuu näistä kaikista kolmesta doshasta, mutta meidän jokaisen geneettinen tyyppi vaihtelee. 

 

Hintaan sisältyy:

 • suorat lennot Helsinki – Rooma Fiumicino ja Rooma Fiumicino – Helsinki (lentoaikataulu varmistetaan lähempänä matkustusajankohtaa)
 • kaikki kuljetukset Italiassa
 • majoitus rustiikilla Sant'Eglen luomutilalla 2–3 hengen huoneissa (parisänkyjä) omalla kylpyhuoneella
 • räätälöity matkaohjelma
 • joogaharjoitukset suomalaisen koulutetun opettajan johdolla 
 • kasvispainotteiset luomuruokailut (aamupala, lounas ja illallinen)
 • luomutilan järjestämä kasvisruoka-workshop (englanniksi)

Lisämaksusta:

 • Retken lounas pikkukaupungissa ja mahdolliset sisäänpääsymaksut retkellä
 • rentouttavia vyöhyketerapiahoitoja, varaa ennen matkaa: italianvillat@gmail.com

MATKAN HINTA
1 760 €/hlö 2–3 hh

Varausmaksu 250€
JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 22€/varaus (yksi laskutusosoite).

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmässä on vähimmäismäärä osallistujia.

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi, joka soveltaa yleisiä valmismatkaehtoja sekä erityisehtoja. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Varauksen voit tehdä 'varaa matka'-linkin lomakkeella. Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

View Event →
Joogaa Toscanan auringon alla
Jul
9
to Jul 14

Joogaa Toscanan auringon alla

TOSCANAN AURINGON ALLA
"Pääsin joogassa eteenpäin – tajusin miten sitä vatsaa käytetään! Samalla ruuanlaitto kotona tulee mullistumaan tämän viikon jälkeen."

"Joogaa oli sopivasti ja opastus perinpohjaista. Aivan mahtava joogaope!"

"Ruokailut ovat olleet ensiarvoisen herkullisia."

Matka täynnä <3

Katso vuoden joogamatka 2018 Italiassa.

Dynaamista joogaa, pitkäkestoisia venytyksiä, oivalluksia, meditaatiota, Slow Mondon kasvis- ja raakaruokaa, lounas luomutilalla, retki pikkukaupunkiin, kävelyä superkauniissa maisemissa.

LÄHDE MUKAAN YKSIN TAI YHDESSÄ PUOLISON TAI YSTÄVÄN KANSSA. OHJAAJANA TOIMII JOOGAOPETTAJA SAARA RÖNNHOLM. JOOGAA SEKÄ PUHDISTAVAA RAVINTOA KEHOLLE JA MIELELLE UPEASSA YMPÄRISTÖSSÄ.
SOPII KAIKENIKÄISILLE AIKUISILLE JA ERITASOISILLE JOOGAN YSTÄVILLE!

Huippusuosittu matkamme Toscanan auringon alle järjestetään tällä kertaa uudistetulla matkaohjelmalla. Opettajana viime vuodelta tuttu, ihana ja pidetty Saara Rönnholm.

Majoitumme ja nautimme olostamme isolla villalla, joka sijaitsee Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvassa Val d'Orcian laaksossa. Hyvällä säällä näkymä aina Roomaan asti! Joogatunnit villan omassa salissa tai puutarhassa. Ohjelmassa mm. lounas luomutilalla ja vierailu Montepulcianon kukkulakaupungissa.


MATKAOHJELMA

Sunnuntai 9.7.

 • Suora aamulento Helsinki-Vantaa-Roma Fiumicino
 • Yhteiskuljetus majapaikkaan (3h)
 • Myöhäislounas villalla ja toisiin tutustumista
 • Alkuillan lennolta palauttava jooga
 • Illallinen

Maanantai 10.7.

 • Aamujooga
 • Brunssi
 • Raakaruoka työpaja & välipala
 • Iltajooga
 • Illallinen

Tiistai 11.7.

 • Aamupala
 • Kävely Il Casalen luomutilalle, joogahetki ulkona & luomulounas*
 • Iltajooga
 • Illallinen

Keskiviikko 12.7.

 • Aamujooga
 • Brunssi
 • Välipala
 • Pitkä iltajooga
 • Illallinen

Torstai 13.7.

 • Aamupala
 • Retki Montepulcianon kaupunkiin, jossa omaa aikaa & lounas*
 • Iltajooga
 • Illallinen

Perjantai 14.7.

 • Aamujooga
 • Brunssi
 • Kuljetus lentokentälle (3h)
 • Suora iltalento Roma Fiumicino-Helsinki-Vantaa

*retkillä sisäänpääsyt ja ruokailut eivät sisälly matkan hintaan.

Matkaohjelma päivittyy ja tarkentuu lähempänä matkaa!

Lisätietoja matkasta Emmi ja Katariina italianvillat@gmail.com


Joogaharjoituksista ja Saarasta

Olen opettanut joogaa vuodesta 2009. Opetuksessani käytän selkeää liikekieltä, jossa on mukana Vinyasa tyyppinen liike, jolloin liikumme asanoista toiseen hengityksen tahdissa esim. Aurinkotervehdykset sekä Asanoiden tekemistä (joogaliikkeet) teemoilla ja klassisilla sarjoilla. Dynaamiset tunnit koostuvatkin erilaisista aurinkotervehdyksistä ja asanoista, joita varioidaan tarpeiden ja teemojen mukaan.

Yin jooga tunnetaan terapeuttisesta tavastaan tuoda ja luoda tasapainoa kehoon perustuen kiinalaisen lääketieteen meridiaaniteoriaan. Harjoitukset tuovat helpotusta liikkeisiin, nivelvaivoihin sekä yleisiin kehon kireystiloihin (erityisesti alaselän alueelle, lantion, niskan ja hartioiden kireyksiin). Harjoitus lisää myös elinvoimaa sisäelimien alueilla ja auttaa kehoa puhdistautumisessa. Yinjoogaliikkeissä eli asanoissa pystytään pitkään, etsimme meditatiivisuutta ja rentoutta kehoon sekä hengitykseen. Liikkeitä voidaan modifioida, joten tämä joogamuoto sopii kaikille joogaharrastajille. Yinjoogaan liittyy saumattomasti meditaatiot sekä Pranayamat eli hengitysharjoitukset, joita liitämme asanharjoitteluun mukaan. Yinjoogassa käytän paljon apuvälineitä kuten joogablokkeja, bolstereita ja huopia.

Opetan suurimmaksi osaksi yksityisiä henkilöitä ja ryhmiä (mm. yritys- ja yhteisöryhmät, taitoluistelijat), pidän retriittejä (yhteistyö mm. Slow Mondon kanssa) ja koulutan Himan joogaopettajakoulutuksessa. Lisäksi järjestän omia ”kaikille tarkoitettuja” avoimia tunteja Vantaalla ja vierailen eri studioilla opettamassa. Tulevana keväänä vierailen mm. Tampereella Om Yogassa, Järvenpäässä ja Keravalla Studio Padmassa.

Rakkaus ruokaan ja hyvinvointiin alkoi teini-iässä isoäidin opissa. Näistä opeista ja kokemuksista olen monen mutkan kautta päätynyt hyvinvoinnin lähettilääksi puhuen liikunnan, terveellisten elämäntapojen –ja valintojen merkityksestä sekä aidon mutkattoman ruuan puolesta.

Om Shanti,
Saara

Lisää Saarasta täältä

Ravinnosta

Villalla herkullista ja kaunista kasvisruokaa kokkailevat Slow Mondon ruokalähettiläät Emmi Naukkarinen ja Kata From. Raaka-aineet ovat mahdollisimmam paljon lähellä tuotettua ja luomua. Valkoista sokeria ja vehnää emme käytä. Raakaruokaan keskittyvä työpaja toteutetaan villan omassa keittiössä yhdessä ruokaa valmistaen. Saat ruokiemme reseptit matkan jälkeen itsellesi. Lupaamme uusia maukkaita ruokakokemuksia. Pystymme huomioimaan erilaiset ruokavaliot hyvin. Ota yhteyttä!

Villasta

Tasokkaalla villalla majoitutaan 1-4 hengen huoneissa, joissa osassa on yhteiset kylpyhuoneet.  Rauhallisia oleskelutiloja löytyy eripuolilta villaa, sekä sisältä että ulkoa.  Tällä matkalla ei hötkyillä, vaan otetaan rauhassa. Voit milloin tahansa pulahtaa villan omaan uima-altaaseen tai nauttia ympäröivistä maalaismaisemista isossa puutarhassa. Villan ympäristöön pääsee tutustumaan kävellen. 

Hintaan sisältyy:

 • suorat lennot Finnair Helsinki – Rooma Fiumicino ja Rooma Fiumicino – Helsinki, lentoaikataulut varmistuvat lähempänä matkaa
 • kaikki kuljetukset Italiassa
 • majoitus
 • räätälöity matkaohjelma
 • päivittäiset joogaharjoitukset koulutetun opettajan johdolla
 • kasvisruokailut villalla
 • raakaruoka workshop

Lisämaksusta:

 • vapaaehtoiset yhteiset omakustanneretket, ruokailut retkillä 
 • rentouttavia vyöhyketerapiahoitoja, varaukset etukäteen

Matkan hinta 

2hh omalla kylpyhuoneella 1800€ 
2hh jaetulla kylpyhuoneella 1750€ 
3hh jaetulla kylpyhuoneella 1700€ 
1hh omalla kylpyhuoneella 1850€ (tällä hetkellä loppuun varattu)

Varausmaksu 250€
JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 22€/varaus (yksi laskutusosoite).

Varmista paikkasi ihanalle joogalomalle!

Lisätietoja matkasta italianvillat@gmail.com

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmän minimikoko saavutetaan (ryhmän maksimikoko 20).

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi, joka soveltaa yleisiä valmismatkaehtoja sekä erityisehtoja. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Varauksen voit tehdä 'varaa'-linkin lomakkeella. Saat varmistuksen paikasta ja laskun varausmaksusta (250€). Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse viimeistään 9.4.2017 tai heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

View Event →
Pilatesta Toscanan auringon alla
Jun
4
to Jun 9

Pilatesta Toscanan auringon alla

TOSCANAN AURINGON ALLA
"Ruoka ihan huippua, odotuksetkin olivat korkealla, mutta täyttyivät täydellisesti."

"Paikka oli kuin unelma – luksusta paratiisimaisen luonnon keskellä."

Matka täynnä <3

ALOITA KESÄ PILATES- JA HYVINVOINTILOMALLA ETELÄ-TOSCANASSA VILLA VALLESSA. LÄHDE MUKAAN YKSIN TAI YHDESSÄ PUOLISON TAI YSTÄVÄN KANSSA.
OHJAAJANA TOIMII HUIPPUPILATESOHJAAJA HANNA KANERVA. PILATESTA SEKÄ PUHDISTAVAA RAVINTOA KEHOLLE JA MIELELLE UPEASSA YMPÄRISTÖSSÄ. SOPII KAIKENIKÄISILLE AIKUISILLE JA ERITASOISILLE PILATEKSEN YSTÄVILLE, MYÖS VASTA-ALKAJILLE!

MATKAOHJELMA

1. päivä

 • Suora aamulento Helsinki-Vantaa-Roma Fiumicino
 • Yhteiskuljetus villalle, matkan kesto noin 3h
 • Myöhäislounas villalla ja toisiin tutustumista
 • Alkuillan lennolta palauttava pilatesharjoitus
 • Illallinen villalla

2. päivä

 • 7:30–8 Lämmin juoma
 • 8–9:30 Aamutunti
 • 10–11:30 Brunssi
 • 12–15 Kasvisruoka workshop ja välipala
 • 16–17.30 Iltatunti
 • 18 Kasvisruokaillallinen villalla

3. päivä

 • 8–9 Aamupala
 • 9:30–14:30 Retki Bagno Vignoniin ja siellä sijaitsevaan mineraalikylpylään + lounas*
 • 15:30–17:30 Iltatunti
 • 18 Illallinen villalla

4. päivä

 • 7:30–8 Lämmin juoma
 • 8–9:30 Aamutunti
 • 10–11:30 Brunssi
 • 14 Välipala
 • 16–17.30 Iltatunti
 • 18 Illallinen villalla

5. päivä

 • 7:30–8 Lämmin juoma
 • 8–9:30 Aamutunti
 • 10–11:30 Brunssi
 • 13 Välipala
 • 14–15 Iltapäivätunti
 • Iltaretki Pienzaan, lähiseudun viehättävään pikkukaupunkiin + illallinen*

6. päivä

 • Aamutunti
 • Brunssi
 • Kuljetus lentokentälle (3h)
 • Suora iltalento Roma Fiumicino-Helsinki-Vantaa

*retkillä sisäänpääsyt ja ruokailut eivät sisälly matkan hintaan.

Matkaohjelma päivittyy ja tarkentuu lähempänä matkaa!

Lisätietoja matkasta Emmi ja Katariina italianvillat@gmail.com.

Pilateksesta

Pilates on saksalaisen Joseph Hubertus Pilateksen (1883 – 1967) luoma kehonhallintamenetelmä, jonka päätavoitteena on kehittää ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, oppimalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Pilates on kaikille sopiva ja uusia haasteita tarjoava liikuntamuoto ja se kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta. Harjoitukset vaativat hyvää keskittymistä ja tarkkuutta. Ohjatussa pilateksessa liikkeitä yhdistellään virtaavaksi sarjaksi.

Hannasta

Olen elänyt 3-vuotiaasta asti baletti-ja voimistelusaleilla. Nuoruudessani kilpailin rytmisessä voimistelussa aina MM-kisoissa ja Olympialaisissa asti. Voimistelu-uran jälkeen työskentelin tanssijana Lahden kaupunginteatterissa sekä Svenska teaterissa.

Pilatesohjaajakoulutuksen aloitin vuonna 2000 Method Putkisto Instituutissa, opettajinani Marja Putkisto, Jarmo Ahonen ja Leena Rouhiainen. Samoihin aikoihin aloitin fysioterapiaopinnot Helsingin Ammattikorkeakoulussa. Fysioterapeutiksi valmistuin v. 2005. Olen opettanut Pilatesta vuodesta 2001.

Lisäkoulutuksissa olen käynyt Suomen lisäksi mm. Englannissa, Hollannissa ja Ruotsissa. Vuonna 2013 sain päätökseen kuntoutuksen maisteriopinnot.

Tällä hetkellä työskentelen Helsingissä Somatic Studiolla pilateskouluttajana sekä -ohjaajana sekä Art fysiossa fysioterapeuttina. Pidän myös yksityisiä ryhmiä ja tykypäiviä ympäri Etelä-Suomea.

Ravinnosta

Villalla herkullista ja kaunista kasvisruokaa kokkailevat Slow Mondon ruokalähettiläät Emmi Naukkarinen ja Kata From. Raaka-aineet ovat mahdollisimmam paljon lähellä tuotettua ja luomua. Valkoista sokeria ja vehnää emme käytä. Kasvisruokaan keskittyvä työpaja toteutetaan villan omassa keittiössä yhdessä ruokaa valmistaen. Saat ruokiemme reseptit matkan jälkeen itsellesi. Lupaamme uusia maukkaita ruokakokemuksia. Pystymme huomioimaan erilaiset ruokavaliot hyvin. Ota yhteyttä!

Villa Vallesta

Uniikissa Villa Vallessa majoitutaan 2 hengen huoneissa, joissa useimmissa on parisänky. Kaikki huoneet on varustettu omalla kylpyhuoneella. Tällä matkalla ei hötkyillä, vaan otetaan rauhassa. Voit milloin tahansa pulahtaa villan 18-metriseen altaaseen tai nauttia ympäröivistä maalaismaisemista isolla pihamaalla istuskellen tai riippukeinussa rentoutuen. Villan ympäristöön pääsee tutustumaan kävellen. Tutustu Villa Valleen tästä.

Hintaan sisältyy:

 • suorat lennot Helsinki – Rooma Fiumicino ja Rooma Fiumicino – Helsinki, lentoaikataulut varmistuvat lähempänä matkaa
 • kaikki kuljetukset Italiassa
 • majoitus
 • räätälöity matkaohjelma
 • päivittäiset pilatesharjoitukset koulutetun opettajan johdolla
 • kasvisruokailut villalla
 • kasvisruokaworkshop

Lisämaksusta:

 • vapaaehtoiset yhteiset omakustanneretket, ruokailut retkillä 
 • rentouttavia vyöhyketerapiahoitoja, varaukset etukäteen

Matkan hinta 

1800 € / hlö, majoitus 2 hh omalla kylpyhuoneella

Varausmaksu 250 €
JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 22 €/varaus (yksi laskutusosoite).

Varmista paikkasi ihanalle lomalle!

Matkaehdot

Matka järjestetään, mikäli ryhmän minimikoko saavutetaan (ryhmän maksimikoko 13).

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi, joka soveltaa yleisiä valmismatkaehtoja sekä erityisehtoja. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Varauksen voit tehdä 'varaa'-linkin lomakkeella. Saat varmistuksen paikasta ja laskun varausmaksusta (250€). Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse viimeistään 4.3.2017 tai heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

 

View Event →
Nov
8
to Nov 15

Jooga/Pilates & Las Palmas

Huom! Matka täynnä

Hyvää oloa ja kehonhallintaa hathajoogalla ja pilateksella Gran Canarialla. Vanhan kaupungin viehättävät kujat ja pienet ravintolat, sekä majapaikkamme ihanassa vanhassa suklaatehtaassa kutsuvat!
Jooganopettajana Anna Kolehmainen

Nauti marraskuisesta lämmöstä ja valosta Las Palmasin vanhassa kaupungissa Anna Kolehmaisen hathajoogakurssilla. Joogan lisäksi pääset kokeilemaan myös pilatesta. Matka on sopiva niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin lajeja harrastaneille.

 

Majoitumme vanhaan suklaatehtaaseen remontoidussa ihanassa suomalaisen perheen omistamassa majatalossa. Tarjolla yhden ja kahden hengen huoneita sekä yksi isompi perhehuone. Osa huoneista jaetulla kylpyhuoneella. 

Las Palmasin ainutlaatuisen vanhan osan, Veguetan, ja viereisen Trianan, pienillä kaduilla on mahdollista nauttia espanjalaisesta tunnelmasta, käydä ostoksilla ja syödä pienissä ravintoloissa. 

Matkaohjelma on koottu siten, että tuntien väliin jää aikaa tutustua kaupunkiin, syödä hyvin ja ottaa rennosti tai pyöräillä, uida ja lenkkeillä. Kerromme mielellämme omat suosikkiravintolamme ja retkikohteet saarella. 

Hintaan sis. lennot, lentokenttäkuljetukset Gran Canarialla, majoitus aamiaisella, ohjatut joogatunnit, yksi pitkä pilateksen tutustumistunti, patikkaretki Roque Nublolle, tervetuliaistapakset ja luentoja joogasta- ja hyvinvoinnista.

Lisämaksusta: fysio- tai vyöhyketerapia, henkilökohtainen jooga- tai pilateskonsultaatio

MATKAN HINTA

1420 €/hlö 4-6 hh
1450 €/hlö 2 hh
1550 €/hlö 1 hh
1550 €/hlö 2 hh twin tai double omalla kylpyhuoneella

Varausmaksu 250€
JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 22€/varaus (yksi laskutusosoite).


MATKAOHJELMA

Tiistai 8.11.

 • Iltalennot Helsinki-Las Palmas, kuljetus majapaikkaan, tervetuliaistapaksia ja toisiin tutustumista

Keskiviikko 9.11

 • Aamupala
 • Aamupäivätunnit vanhassa kaupungissa
 • Iltatunnit majapaikan patiolla

Torstai 10.11.

 • Aamupala
 • Aamupäivätunnit Las Canteraksen rannan lähellä sijaitsevan joogakoulun salissa
 • Iltatunnit majapaikan patiolla

Perjantai 11.11.

Vapaa päivä. Voit lähteä omalle retkelle bussilla tai vuokrata pyörän ja polkaista rannalle. 

Lauantai 12.11.

 • Aamupala
 • Retki Roque Nublolle ja Terorin kylään
 • Iltajooga majapaikan patiolla


Sunnuntai 13.11.

 • Aamupala
 • Pilateksen tutustumistunnit Las Canteraksen rannan lähellä sijaitsevan joogakoulun salissa
 • Iltatunnit majapaikan patiolla

Maanantai 14.11.

 • Aamupala
 • Aamupäivätunnit vanhassa kaupungissa
 • Iltatunnit majapaikan patiolla
 • Päätösillallinen San Cristobalin kaupunginosan kalaravintolassa meren äärellä

Tiistai 15.11.

 • Aamupalan jälkeen kuljetus lentokentälle
 • Aamulento Las Palmas-Helsinki.

Matkaohjelma päivittyy ja tarkentuu lähempänä matkaa!


MATKAN JOOGASTA

 Matkan jooganopettaja Anna Kolehmainen

Matkan jooganopettaja Anna Kolehmainen

Matkan aikana tehdään hathajooga harjoituksia, jotka rytmittyvät vuorokaudenajan mukaan. Aamu aloitetaan dynaamisilla ja virkistävillä asanaharjoituksilla, ja päivä päätetään rauhoittaviin asana- ja meditaatioharjoituksiin. Joogaharjoitusten teoreettista taustaa avataan joogafilosofiaa käsittelevillä luennoilla. 

Ohjaamani jooga on tyyliltään vinyasajoogaa, jossa edetään asteittain, valmistellen kehoa tavoiteasanassa viipymistä varten. Asanasta toiseen siirrytään erilaisten liikesarjojen sisällä, oman luonnollisen hengityksen ohjaamana. 

Toimin jooganopettajana Hämeenlinnassa. Olen opiskellut joogaopettajan perusopinnot Suomen joogaliiton koulutuksessa. Syventävät opintoni saan päätökseen heinäkuussa 2016. Joogaterapiaa olen opiskellut Krishnamacharya Healing and Yoga Foundationin koulutuksessa, ja siitä on alkanut kasvava kiinnostukseni joogan yksilölähtöiseen opetukseen. Perinteisenä itsehoito ja itsekasvatusmenetelmänä jooga tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia, ja antaa käyttökelpoisia työvälineitä joilla pitää yllä omaa psyykkistä ja fyysistä hyvinvointiaan. 

Lisää Annasta www.kajoyoga.fi

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmän minimikoko saavutetaan.

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi, joka soveltaa yleisiä valmismatkaehtoja sekä erityisehtoja. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Varauksen voit tehdä 'varaa matka'-linkin lomakkeella. Saat varmistuksen paikasta ja laskun varausmaksusta (250€). Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse viimeistään 1.8.2016 tai heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

View Event →
Joogaa ja hidasta elämää Toscanan Maremmassa
Sep
26
to Sep 30

Joogaa ja hidasta elämää Toscanan Maremmassa

 • Grosseto, Maremma, Toscana Italy (map)
 • Google Calendar ICS

Lempeä laskeutuminen syksyyn
- Varaa paikkasi pian!

HYVÄN OLON JOOGAMATKA - AIKAA ITSELLE, LEMPEITÄ SYYSKUUN PÄIVIÄ – NAUTIMME PUHTAASTA LÄHIRUOASTA, ITALIAN MAASEUDUN RAUHASTA JA JOOGAN LUOMASTA ELINVOIMASTA TOSCANAN MAREMMASSA. LAADUKAS MAJOITUS B&B:SSÄ SANT’EGLEN PIENLUOMUTILALLA. OPIMME MITÄ AYURVEDA TARJOAA TASAPAINOISEEN SYKSYYN. MATKA SOPII KAIKENTASOISILLE JOOGAAJILLE, MYÖS VASTA-ALKAJILLE. OHJAAJANA TOIMII JOOGAOPETTAJA, AYURVEDINEN RAVINTOKONSULTTI CRISTA SOSKOLNE.

Sant'Eglen pieni luomutila sijaitsee Lounais-Toscanassa Maremman alueella. Tilalla viljellään sahramia, spirulinaa, steviaa sekä hedelmiä ja kasviksia. Talon isäntäväki on toteuttanut majoitustilat 1600-luvulta peräisin olevaan taloonsa suurella sydämellä ja ekologisesti paljon kierrätysmateriaaleja käyttämällä. Aamiainen, lounas ja illallinen valmistuvat pääosin vegenä omista tai alueen luomutuotteista tilan omassa ravintolassa. 

Majoitus persoonallisissa 2–3 hengen huoneissa. Kaikissa huoneissa on oma wc sekä suihku. Ryhmän enimmäiskoko on 15 hlöä.

Mahdollisuus myös englannin kieliseen opetukseen.

 

MATKAOHJELMA

Hintaan sisältyy:

 • suorat lennot Norwegian Helsinki – Rooma Fiumicino ja Rooma Fiumicino – Helsinki (lentoaikataulu varmistetaan lähempänä matkustusajankohtaa)
 • kaikki kuljetukset Italiassa
 • majoitus rustiikilla Sant'Eglen luomutilalla 2–3 hengen huoneissa (parisänkyjä) omalla kylpyhuoneella
 • räätälöity matkaohjelma
 • joogaharjoitukset suomalaisen koulutetun opettajan johdolla 
 • kasvispainotteiset luomuruokailut (aamupala, lounas ja illallinen)
 • luomutilan järjestämä kasvisruoka-workshop (englanniksi)

Lisämaksusta:

 • Retken lounas pikkukaupungissa ja mahdolliset sisäänpääsymaksut retkellä
 • rentouttavia vyöhyketerapiahoitoja, varaa ennen matkaa: italianvillat@gmail.com

Maanantai 26.9.

 • Norwegianin lento Helsinki-Roma Fiumicino 8.30-11
 • Kuljetus Sant'Egleen n. 2,5 h
 • 14.30 lounas luomutilalla ja majoittuminen
 • Erikan tilan esittely
 • 17–19 Lennolta palauttava jooga
 • 19.30 Illallinen

Tiistai 27.9.

 • 8:30–9:30 Aamiainen
 • 10–15 joogavaellus Vitozzaan & take-away lounas
 • 18–19 Pehmeä jooga & meditaatio
 • 19.30 Illallinen

Keskiviikko 28.9.

 • 7–8.30 Aamujooga
 • 8.30–9.30 Aamiainen
 • 11– vege- ja vegaaninen kokkauskurssi paikallisen kokin johdolla & lounas
 • 15–16 Cristan Ayurvedinen luento
 • 17–18.30 Jooga
 • 19.30 Illallinen

Torstai 29.9.

 • 7–8.30 Aamujooga
 • 8.30–9.30 Aamiainen
 • 11– pyörällä Soranon pikkukaupunkiin, lounas Ristorante Fidalmassa, Soranon ulkouimalan mineraalikylvyt www.termedisorano.it
 • 18–19 Lempeä jooga
 • 19.30 Illallinen

Perjantai 30.9.

 • Take-away aamiainen 
 • 6.00– Kuljetus lentokentälle
 • Lento Roma Fiumicino - Helsinki 11.50–16.20

MATKAN HINTA
1600 €/hlö 2–3 hh

Varausmaksu 250€
JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 22€/varaus (yksi laskutusosoite).


 


 

 

Tutustuin joogaan vuonna 1997 astanga- ja iyengarjoogan kautta. Vuosina 2007-2011 asuin Jerusalemin vuorilla perheeni kanssa. Siellä tapasin ayurvedisen konsultin, Philip Lombardin, joka johdatti minut ayurvediseen teoriaan ja ruuanlaiton saloihin. Israelissa asuessani tutustuin myös Orit Sen Guptaan ja hänen luomaansa vijnanajoogaan, jossa minua viehätti alusta alkaen sen pehmeys, hiljaisuus ja erityinen vayuhengitys. Vuonna 2013 osallistuin Orit Sen Guptan kansainväliseen kolmivuotiseen joogaopettajakoulutukseen. Iyengarjoogaopettaja Dina Boger puolestaan on tutustuttanut minut iyengarjoogaan ja kehon katsomiseen ayurvedan näkökulmasta. Syvintä osaamisaluettani ayurvedan laajalla kentällä on ayurvedinen ruuanlaitto. Annan ayurvedisessa ravintokonsultaatiossa asiakkailleni käytännönläheisiä vinkkejä siirtymisessä ayurvediseen elämäntapaan.
Olen ohjannut joogaa pienille ryhmille vuodesta 2009. Tällä hetkellä ohjaan joogaa Vijnanajoogastudio Olotilassa ja Arabianrannan Bokvillanissa sekä Kasvisravintola Silvopleessä.

Tapani ohjata on selkeä ja käytännönläheinen. Ohjaan oppilaat pehmeään flowhun aurinkotervehdyksien ja tunnin teeman kautta. Käytän myös meditaatiota ja hengitysharjoituksia osana opetusta. Vayut eli hengityksen kohdennuspisteet kehon keskilinjalla ovat oleellinen osa harjoitusta. Lisäksi tuon opetukseen mausteita sekä iyengarjoogasta että ayurvedasta. Suunnittelen matkan joogatunnit siten, että jokainen osallistuja pääsee tutustumaan vijnanajoogaan kokonaisvaltaisesti omista lähtökohdistaan käsin.

Cristan blogi Sielun ruokaa - ayurvedinen arki

Vijnanajoogasta

Orit Sen Guptan perustama vijnanajooga kumpuaa samasta perinteestä kuin astanga- ja iyengarjooga. Asanat eli joogaliikkeet yhdistetään soljuvaksi flowharjoitukseksi. Samalla kiinnitetään huomiota kehon tarkkaan linjaukseen ja kehon sisäiseen työskentelyyn. Vayuhengityksen lisäksi Vijnanajoogaan kuuluvat lisäksi meditaatio sekä klassiset hengitysharjoitukset. 

Vijnanajoogassa kiinnitetään huomio yksilölliseen ohjaukseen ja se sopii niin vasta-alkajille kuin pitempään jooganneille. Harjoituksessa huomioidaan erilaiset kehotyypit ja tarjotaan vaihtoehtoisia tapoja tehdä joogaliikkeitä. Vijnanajoogasta on apua selkä- ja hartiakivuissa ja esimerkiksi nivelkivuissa. Lisäksi se auttaa rentoutumaan ja kehittämään tietoisuutta.   

Ayurvedasta

Ayurveda on ainakin 6000 vuotta vanha intialainen kokonaisvaltainen ja käytännönläheinen elämäntapaoppi, jonka ohjeet pitävät yllä tasapainoista ja tervettä elämää. Jokainen voi soveltaa ayurvedan periaatteita elämäänsä myös modernissa maailmassa. Ayervedan menetelmiä ovat muun muassa yrttilääkintä, ruoka-ainesuositukset, ohjeet päivittäistä rutiinia varten, hieronta, jooga ja meditaatio. 

Ayurvedassa lähtökohtana on ajatus ihmisen ja maailmakaikkeuden ykseydestä. Ihminen, kuten koko maailmakin, koostuu viidestä perustelementistä: eetteristä, ilmasta, tulesta, vedestä ja maasta. Nämä elementit ilmenevät ihmisissä doshina, jotka ovat: vata, pitta ja kapha. Jokainen ihminen koostuu näistä kaikista kolmesta doshasta, mutta meidän jokaisen geneettinen tyyppi vaihtelee. 

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmässä on 10 osallistujaa.

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi, joka soveltaa yleisiä valmismatkaehtoja sekä erityisehtoja. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Varauksen voit tehdä 'varaa matka'-linkin lomakkeella. Varausmaksu (250€) laskutetaan kesällä 2016. Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

View Event →
Joogaa Toscanan auringon alla II
Jun
12
to Jun 17

Joogaa Toscanan auringon alla II

 • SP 146 Toscana, 53026 Italy (map)
 • Google Calendar ICS

Matka täynnä!

MATKAOHJELMA (6 PÄIVÄÄ)

ALOITA KESÄ JOOGA- JA HYVINVOINTILOMALLA ETELÄ-TOSCANASSA VILLA COLLESSA. LÄHDE MUKAAN YKSIN TAI YHDESSÄ PUOLISON TAI YSTÄVÄN KANSSA. OHJAAJANA TOIMII JOOGAOPETTAJA SAARA RÖNNHOLM. JOOGAA SEKÄ PUHDISTAVAA RAVINTOA KEHOLLE JA MIELELLE UPEASSA YMPÄRISTÖSSÄ. SOPII KAIKENIKÄISILLE AIKUISILLE JA ERITASOISILLE JOOGAN YSTÄVILLE, MYÖS VASTA-ALKAJILLE!

12.–17.6.2016

1. päivä

 • Lento Roomaan
 • Yhteiskuljetus villalle, matkan kesto noin 3h
 • Myöhäisillallinen Villa Collessa

2. päivä

 • 7:30–8 Lämmin juoma
 • 8–9:30 Aamujooga
 • 10–11:30 Brunssi
 • 12–15 Raakaruoka workshop ja välipala
 • 16–17.30 Iltajooga
 • 18–20 Raakaruokaillallinen Villa Collessa

3. päivä

 • 8–9 Aamupala
 • 10–16
 • 10–16 Retki Bagno Vignoniin ja siellä sijaitsevaan mineraalikylpylään + lounas*
 • 16:30–18:30 Iltajooga
 • 19–21 Illallinen Villa Collessa

4. päivä

 • 7:30–8 Lämmin juoma
 • 8–9:30 Aamujooga
 • 10–11:30 Brunssi
 • 14 Välipala
 • 16–17.30 Iltajooga
 • 18–20 Illallinen Villa Collessa

5. päivä

 • 7:30–8 Lämmin juoma
 • 8–9:30 Aamujooga
 • 10–11:30 Brunssi
 • 13 Välipala
 • 14–15 Iltapäiväjooga
 • Iltaretki Pienzaan, lähiseudun viehättävään pikkukaupunkiin + illallinen*

6. päivä

 • Aamupala
 • Yhteiskuljetus Roomaan lentokentälle, matkan kesto noin 3 h
 • Lento Suomeen

Matkaohjelma täsmentyy lähempänä matkaa

*retkillä sisäänpääsyt ja ruokailut eivät sisälly matkan hintaan.

Lisätietoja matkasta Emmi ja Katariina italianvillat@gmail.com.


 

Matkan hinta 

1650€ / hlö 2 hh

1750€ / hlö 1 hh

 

Varausmaksu 250€ 

JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 22€/varaus (yksi laskutusosoite).

Hintaan sisältyy:

 • suorat lennot Norwegian Helsinki – Rooma Fiumicino ja Rooma Fiumicino – Helsinki, lentoaikataulut varmistuvat lähempänä matkaa
 • kaikki kuljetukset Italiassa
 • majoitus kauniissa Villa Collessa 2 hengen huoneissa (parisängyt) omalla kylpyhuoneella, kaksi 1 hengen huonetta varattavissa
 • räätälöity matkaohjelma
 • Yin-joogaharjoitukset pienessä ryhmässä (max. 13 henkilöä) koulutetun opettajan johdolla
 • kasvispainotteiset ruokailut villalla (aamupala/brunssi, välipala ja illallinen)
 • raakaruoka workshop

Lisämaksusta:

 • 1 hh 
 • vapaaehtoiset yhteiset omakustanneretket, ruokailut retkillä omakustanne
 • rentouttavia vyöhyketerapiahoitoja, varaukset etukäteen

Joogaharjoituksista

 Matkan joogaopettaja Saara Rönnholm

Matkan joogaopettaja Saara Rönnholm

Yin jooga tunnetaan terapeuttisesta tavastaan tuoda ja luoda tasapainoa kehoon perustuen kiinalaisen lääketieteen meridiaaniteoriaan. Harjoitukset tuovat helpotusta liikkeisiin, nivelvaivoihin sekä yleisiin kehon kireystiloihin (erityisesti alaselän alueelle, lantion, niskan ja hartioiden kireyksiin). Harjoitus lisää myös elinvoimaa sisäelimien alueilla ja auttaa kehoa puhdistautumisessa. Yinjoogaliikkeissä eli asanoissa pystytään pitkään, etsimme meditatiivisyyttä ja rentoutta kehoon sekä hengitykseen. Liikkeitä voidaan modifioida, joten tämä joogamuoto sopii kaikille joogaharrastajille. Yinjoogaan liittyy saumattomasti meditaatiot sekä Pranayamat eli hengitysharjoitukset, joita liitämme itse asanharjoitteluun mukaan.

Olen opettanut joogaa vuodesta 2009. Opetuksessani käytän selkeää liikekieltä, jossa mutkattomasti siirrytään hengityksen tahdissa asanasta toiseen. Dynaamiset tunnit koostuvat erilaisista aurinkotervehdyksistä ja asanat varioidaan tarpeiden ja teemojen mukaan. Rauhallinen Yinjooga pitää sisällään myös meditaatio - ja pranayamaharjoituksia.

Opetan suurimmaksi osaksi yksityisiä ryhmiä, ja koulutan Himan joogaopettajakoulutuksessa meneillään olevaa ryhmää. Lisäksi järjestän omia tunteja Vantaalla ja vierailen eri studioilla opettamassa.

Rakkaus ruokaan ja hyvinvointiin alkoi teini-iässä isoäidin opissa. Näistä kokemuksista olen monen mutkan kautta päätynyt hyvinvoinnin lähettilääksi ja puhun liikunnan, terveellisten elämäntapojen –ja valintojen merkityksestä sekä aidon mutkattoman ruuan puolesta.

Motto: Vähemmän on enemmän
— Matkan joogaopettaja Saara Rönnholm

Lisää Saarasta


Ravinnosta

Koko matkan ruokailuissa tärkeässä roolissa on tuore ja hyvälaatuinen ruoka, joka on mahdollisimman paljon luomua ja lähellä tuotettua. Matkan hintaan sisältyy aamupala/brunssi, välipala ja illallinen matkaohjelman mukaan. Villalla on myös tuoreita hedelmiä tarjolla aamusta iltaan.

Kasvisruoka- ja raakaravinto workshop järjestetään Villa Collen viihtyisässä keittiössä yhdessä kokkaillen ja asiaan perehtyen. Workshopin aikana valmistetuista herkuista nautitaan saman päivän välipalalla ja illallisella.

Villa Collesta

Tasokkaassa Villa Collessa majoitutaan 2 hengen huoneissa, joissa useimmissa on parisänky. Lisäksi tarjolla on kaksi yhden hengen huonetta. Kaikki huoneet on varustettu omalla kylpyhuoneella. Tällä matkalla ei hötkyillä, vaan otetaan rauhassa. Voit milloin tahansa pulahtaa villan 22-metriseen altaaseen tai nauttia ympäröivistä maalaismaisemista isolla pihamaalla istuskellen tai riippukeinussa rentoutuen. Villan ympäristöön pääsee tutustumaan kävellen. Tutustu Villa Colleen tästä.

Varaukset

Varauksen voit tehdä 'varaa matka'-linkin lomakkeella. Varausmaksu (250€) laskutetaan vuoden 2016 puolella. Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 22€/varaus (yksi laskutusosoite).

Matka vahvistetaan sähköpostitse viimeistään 1.3.2016 tai heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmässä on 10 osallistujaa. Ryhmän enimmäiskoko on 13.

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi, joka soveltaa yleisiä valmismatkaehtoja sekä  erityisehtoja. Tutustu ehtoihin tästä.

View Event →
Joogaa Toscanan auringon alla
Jun
5
to Jun 10

Joogaa Toscanan auringon alla

Matka täynnä!  Toinen matka 12.-17.6.2016 myynnissä myös - katso Joogaa Toscanan auringon alla II

MATKAOHJELMA (6 PÄIVÄÄ)

 

ALOITA KESÄ JOOGA- JA HYVINVOINTILOMALLA ETELÄ-TOSCANASSA VILLA COLLESSA.
LÄHDE MUKAAN YKSIN TAI YHDESSÄ PUOLISON TAI YSTÄVÄN KANSSA.
OHJAAJANA TOIMII JOOGAOPETTAJA SAARA RÖNNHOLM.
JOOGAA SEKÄ PUHDISTAVAA RAVINTOA KEHOLLE JA MIELELLE UPEASSA YMPÄRISTÖSSÄ.
SOPII KAIKENIKÄISILLE AIKUISILLE JA ERITASOISILLE JOOGAN YSTÄVILLE, MYÖS VASTA-ALKAJILLE!

5.–10.6.2016

1. päivä

 • Lento Roomaan klo 15.55–18.25/16.20–18:45
 • Yhteiskuljetus villalle, matkan kesto noin 3h
 • Myöhäisillallinen Villa Collessa

2. päivä

 • 7:30–8 Lämmin juoma
 • 8–9:30 Aamujooga
 • 10–11:30 Brunssi
 • 12–15 Raakaruoka workshop ja välipala
 • 16–17.30 Iltajooga
 • 18–20 Raakaruokaillallinen Villa Collessa

3. päivä

 • 8–9 Aamupala
 • 10–16 Retki Bagno Vignoniin ja siellä sijaitsevaan mineraalikylpylään + lounas*
 • 16:30–18:30 Iltajooga
 • 19–21 Illallinen Villa Collessa

4. päivä

 • 7:30–8 Lämmin juoma
 • 8–9:30 Aamujooga
 • 10–11:30 Brunssi
 • 14 Välipala
 • 16–17.30 Iltajooga
 • 18–20 Illallinen Villa Collessa

5. päivä

 • 7:30–8 Lämmin juoma
 • 8–9:30 Aamujooga
 • 10–11:30 Brunssi
 • 13 Välipala
 • 14–15 Iltapäiväjooga
 • Iltaretki Pienzaan, lähiseudun viehättävään pikkukaupunkiin + illallinen*

6. päivä

 • Aamupala
 • Yhteiskuljetus Roomaan lentokentälle, matkan kesto noin 3 h
 • Lento Suomeen klo 11.50–16.20/11.20–15:45

*retkillä sisäänpääsyt ja ruokailut eivät sisälly matkan hintaan.

Lisätietoja matkasta Emmi ja Katariina italianvillat@gmail.com.


Hintaan sisältyy:

 • suorat lennot Norwegian Helsinki – Rooma Fiumicino ja Rooma Fiumicino – Helsinki, lentoaikataulut varmistuvat lähempänä matkaa
 • kaikki kuljetukset Italiassa
 • majoitus kauniissa Villa Collessa 2 hengen huoneissa (parisängyt) omalla kylpyhuoneella, kaksi 1 hengen huonetta varattavissa
 • räätälöity matkaohjelma
 • Yin-joogaharjoitukset pienessä ryhmässä (max. 12 henkilöä) koulutetun opettajan johdolla
 • kasvispainotteiset ruokailut villalla (aamupala/brunssi, välipala ja illallinen)
 • raakaruoka workshop

Lisämaksusta:

 • 1 hh 
 • vapaaehtoiset yhteiset omakustanneretket, ruokailut retkillä omakustanne
 • rentouttavia vyöhyketerapiahoitoja, varaukset etukäteen

Matkan hinta 

1650€ / hlö 2 hh

1750€ / hlö 1 hh 

 

Varausmaksu 250€ 

JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 18€/varaus (yksi laskutusosoite).


 Matkan joogaopettaja Saara Rönnholm

Matkan joogaopettaja Saara Rönnholm

Joogaharjoituksista

Yin jooga tunnetaan terapeuttisesta tavastaan tuoda ja luoda tasapainoa kehoon perustuen kiinalaisen lääketieteen meridiaaniteoriaan. Harjoitukset tuovat helpotusta liikkeisiin, nivelvaivoihin sekä yleisiin kehon kireystiloihin (erityisesti alaselän alueelle, lantion, niskan ja hartioiden kireyksiin). Harjoitus lisää myös elinvoimaa sisäelimien alueilla ja auttaa kehoa puhdistautumisessa. Yinjoogaliikkeissä eli asanoissa pystytään pitkään, etsimme meditatiivisyyttä ja rentoutta kehoon sekä hengitykseen. Liikkeitä voidaan modifioida, joten tämä joogamuoto sopii kaikille joogaharrastajille. Yinjoogaan liittyy saumattomasti meditaatiot sekä Pranayamat eli hengitysharjoitukset, joita liitämme itse asanharjoitteluun mukaan.

Olen opettanut joogaa vuodesta 2009. Opetuksessani käytän selkeää liikekieltä, jossa mutkattomasti siirrytään hengityksen tahdissa asanasta toiseen. Dynaamiset tunnit koostuvat erilaisista aurinkotervehdyksistä ja asanat varioidaan tarpeiden ja teemojen mukaan. Rauhallinen Yinjooga pitää sisällään myös meditaatio - ja pranayamaharjoituksia.

Opetan suurimmaksi osaksi yksityisiä ryhmiä, ja koulutan Himan joogaopettajakoulutuksessa meneillään olevaa ryhmää. Lisäksi järjestän omia tunteja Vantaalla ja vierailen eri studioilla opettamassa.

Rakkaus ruokaan ja hyvinvointiin alkoi teini-iässä isoäidin opissa. Näistä kokemuksista olen monen mutkan kautta päätynyt hyvinvoinnin lähettilääksi ja puhun liikunnan, terveellisten elämäntapojen –ja valintojen merkityksestä sekä aidon mutkattoman ruuan puolesta.

Motto: Vähemmän on enemmän
— Matkan joogaopettaja Saara Rönnholm

Lisää Saarasta


Ravinnosta

Koko matkan ruokailuissa tärkeässä roolissa on tuore ja hyvälaatuinen ruoka, joka on mahdollisimman paljon luomua ja lähellä tuotettua. Matkan hintaan sisältyy aamupala/brunssi, välipala ja illallinen matkaohjelman mukaan. Villalla on myös tuoreita hedelmiä tarjolla aamusta iltaan.

Kasvisruoka- ja raakaravinto workshop järjestetään Villa Collen viihtyisässä keittiössä yhdessä kokkaillen ja asiaan perehtyen. Workshopin aikana valmistetuista herkuista nautitaan saman päivän välipalalla ja illallisella.

Villa Collesta

Tasokkaassa Villa Collessa majoitutaan 2 hengen huoneissa, joissa useimmissa on parisänky. Lisäksi tarjolla on kaksi yhden hengen huonetta. Kaikki huoneet on varustettu omalla kylpyhuoneella. Tällä matkalla ei hötkyillä, vaan otetaan rauhassa. Voit milloin tahansa pulahtaa villan 22-metriseen altaaseen tai nauttia ympäröivistä maalaismaisemista isolla pihamaalla istuskellen tai riippukeinussa rentoutuen. Villan ympäristöön pääsee tutustumaan kävellen. Tutustu Villa Colleen tästä.


Varaukset

Varauksen voit tehdä 'varaa matka'-linkin lomakkeella. Varausmaksu (250€) laskutetaan vuoden 2016 puolella. Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 18€/varaus (yksi laskutusosoite).

Matka vahvistetaan sähköpostitse viimeistään 1.3.2016 tai heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmässä on 10 osallistujaa. Ryhmän enimmäiskoko on 12.

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi, joka soveltaa yleisiä valmismatkaehtoja sekä  erityisehtoja. Tutustu ehtoihin tästä.

 

View Event →
Joogaa Las Palmasin vanhassa kaupungissa
Nov
3
to Nov 10

Joogaa Las Palmasin vanhassa kaupungissa

OPI TAI PÄIVITÄ ASTANGAJOOGAN ALKEET, RENTOUDU YIN-JOOGALLA, VIEHÄTY KULTTUURISTA JA PIENISTÄ RAVINTOLOISTA SEKÄ SÄILÖ AURINKOA TALVEN VARALLE GRAN CANARIALLA. OHJAAJANA TOIMII JOOGAOPETTAJA, NÄYTTELIJÄ (FIA) SINIKKA SALMINEN.

Majoitumme Las Palmasissa kauniiseen historialliseen rakennukseen hiljattain remontoidussa Downtown Housessa. Kätevä sijainti vanhassa kaupungissa, lähellä San Telmon bussiasemaa mahdollistaa rantailun ja kaupunkielämän. 

Matkaohjelma on suunniteltu siten, että päivittäisten aamu- ja iltajoogien väliin jää omaa aikaa rantailuun, lepoon, ostoksille, kulttuuririentoihin tai vaikkapa surffaukseen. Teemme myös yhteisiä kävelyjä, pieniä retkiä ja käymme fiilistelemässä erilaisia ravintoloita toiveiden mukaan. 

Aamiaisen nautimme yhdessä majatalolla, mutta muut päivän ateriat voit nauttia haluamassasi paikassa, esimerkiksi tutustuen lähiravintoloiden tai kauppahallien maukkaisiin herkkuihin. Majapaikkamme keittiö on käytössäsi matkamme ajan. 

Yhteisellä patikkaretkellä saaren keskiosaan, kipuamme Roque Nublolle, jossa nautimme näkymistä ja retkieväistä. Päivittäiset joogat järjestetään Sinikan johdolla paikallisen joogakoulun tiloissa, rannalla sekä majatalomme patiolla. 

Majoituksen voit valita yhden tai kahden hengen huoneesta tai majoittua edullisemmin 8 hengen ryhmähuoneeseen. Wc- ja suihkutilat majatalossa ovat yhteiset. Yksi kahden hengen huone on omalla kylpyhuoneella.  

MATKAN HINTA

Ryhmä on koossa ja matka on vahvistettu.

1290 €/hlö 8 hh
1380 €/hlö 2 hh
1380 €/hlö 3 hh
1390 €/hlö 1 hh
1460 €/hlö 2 hh omalla kylpyhuoneella (vain yksi) varattu

Varausmaksu 250€
JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 18€/varaus (yksi laskutusosoite).


MATKAOHJELMA

Tiistai 3.11.

 • Lento SAS Hki-Oslo 7.30-8.10 Oslo-Lpa 10.05–14.55 Huom! Lento vaihtunut aiemmin ilmoitetusta
 • Bussi San Telmoon, josta kävely Downtown Houseen
 • Tapaksia ja toisiin tutustumista
 • 18-19 Lentomatkasta palauttava jooga talolla

Keskiviikko 4.11.

 • 8-9 aamupala
 • 9:30-10:30 vihermehu -workshop Downtown Housen keittiössä
 • 11:15-12:45 astangajooga joogakoulun tiloissa
 • 18-19:30 asanahetki ja Yin-jooga talolla

Torstai 5.11.

 • 8-9 aamupala 
 • 10-16 bussikuljetus ja patikkaretki Roque Nubloon Sanna Garcia Perezin johdolla, sekä vierailu Terorin kylässä (*ruokailu retkellä ei sisälly matkan hintaan)
 • 18-19:30 iltajooga talolla

Perjantai 6.11.

 • 8-9 aamupala
 • 10-14 kävelyretki La Puntillaan, jossa ohjattu jooga rannalla
 • 18-19:30 asanahetki ja Yin-jooga talolla

Lauantai 7.11.

 • 8-9 aamupala
 • vapaapäivä jonka voi käyttää kulttuuriin, retkeen lähiseudulle, ostoksien tekoon, rantailuun tai vaikkapa surffaukseen

Sunnuntai 8.11.

 • 8-9 aamupala
 • 11-13 jooga Las Canteras -rannan joogakoulussa
 • 18-19:30 asanahetki ja Yin-jooga talolla

Maanantai 9.11.

 • 8-9 aamupala
 • 11:15-12:45 astangajooga joogakoulun tiloissa
 • 18-19:30 asanahetki ja Yin-jooga
 • 20:30- aperitiivit ja yhteinen päätösillallinen vanhassa kaupungissa (*ruokailu omakustannehintaan)

Tiistai 10.11 

 • Bussi lentokentälle San Telmosta
 • Lento Norwegian Lpa-Hki 8:00-16:15

Matkaohjelma tarkentuu lähempänä matkaa.

Matka Facebookissa: https://www.facebook.com/events/539157519565851/

Vastaamme mielellään kysymyksiin matkasta: Emmi ja Katariina italianvillat@gmail.com

Matkan joogasta

Aamupäivän joogat ovat dynaamisia astangajoogatunteja, jotka pidetään puhtaasti astangan perinteen mukaan. Astangajoogaa kuvataan usein fyysiseksi ja dynaamiseksi joogaksi, joka lisää lihaskuntoa, terveyttä ja elinvoimaa. Astangajooga kehittää lisäksi kehonhallintaa, parantaa aistien hallintaa ja laajentaa tietoisuutta omasta itsestä. Jooga-asentojen lisäksi harjoituksessa käytetään hengitystä, katseen kohdistamista ja mielen keskittämistä. Harjoitus sisältää muun muassa Ujjayi-hengityksen opettelua, bandhojen eli lihaslukkojen käyttöä, asanaharjoituksen aurinkotervehdyksineen ja soturiasentoineen sekä loppurentoutuksen ja mantrojen käyttöä.

Iltatunnit aloitetaan lämmittelyllä, jonka jälkeen käydään muutama oleellinen asana tarkemmin läpi. Lopuksi keskitytään rentouttamaan keho Yin-joogan avulla. Yin-jooga on rauhoittava ja tasapainottava harjoitus, jossa pitkäkestoisilla venytyksillä pyritään vaikuttamaan lihaksia syvemmällä oleviin sidekudoksiin ja nivelsiteisiin. Yin-jooga on hyvää vastapainoa dynaamisille joogamuodoille. 

Matkan aikana keskitytään astangajoogan alkeisiin ja saadaan hyvä perehdytys pehmeämpään Yin-joogan. Joogat soveltuvat kaikille, niin vasta-alkajille kuin joogaa jo jonkin aikaa harrastaneille. Tunnit vastaavat alkeis- tai alkeisjatko tuntien tasoa. Jos mieltäsi askarruttaa jokin matkan joogatunteihin liittyvä asia, ota yhteyttä meihin. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin!


Kymmenen vuotta sitten menin ensimmäiselle jooga tunnilleni. Se oli pehmää hathaa ja aamu tunti. Nukahdin matolleni kesken liikkeen ja päätin että jooga ei ole minun lajini. Jatkoin kuitenkin eri joogalajien kokeilua ja kun kävin ensimmäisellä astangajooga tunnillani tunsin tulleeni kotiin. Nyt tiedän etten ole ainoa jolle on käynyt niin.

Sukkuloin edelleen eri jooga muotojen välillä. Opetan mm. Yogaflowta ja Yogaflexiä jotka pohjaavat Seosonal joogaan ja perinteisen kiinalaisen terveystiedon opetuksiin sekä Yin joogaa joka on luonteeltaan melkeinpä päinvastainen astangan kanssa. Myös oma harjoitukseni on nykyään lähempänä sitä pehmeää hathaa. Mutta aina kun palaan pitkänkin tauon jälkeen astangajooga harjoitukseeni, voin edelleen tuntea sen kummallisen tuttuuuden tunteen. Rakastan astangassa sen dynaamisuutta ja kokonaisvaltaisuutta. Harjoituksen tavoitteena ei ole nahan alla pullistelevat lihakset vaan pitkät ja vahvat lihakset jotka halaavat luita ja tukevat kehoa sen jokapäiväisissä askareissa. Dristien (katseen kohdistus) ja bandhojen (energialukot) ymmärtäminen tuo harjoitukseen meditatiivisuutta ja se, yhdessä fyysisen harjoituksen ja tietoisen hengityksen kanssa saa aikaan niin hyvän olon, että siihen jää koukkuun.

Omassa opetuksessani minulle on tärkeää astangajoogan pitkät perinteet, mutta myös liikkeiden turvallisuus. Saleilla näkee paljon ihmisiä, jotka pakottavat kehonsa asanaan johon se ei ole valmis ja tekevät itselleen väkivaltaa. Jokaisesta liikkeestä on olemassa variaatio jolla perinteisestä sarjasta saadaan muokattua jokaiselle keholle turvallinen muoto. Astangajoogan ei tarvitse myöskään olla vakavaa. Harjoituksesta saa nauttia ja itselleen saa nauraa.

Viikon aikana tutustumme astangajoogan alkeisiin. Aamutunnit pidetään puhtaasti perinteitä noudattaen ja iltatunneilla lisätään kehon voimaa, tutustutaan asanoihin tarkemmin sekä avataan kehoa lempeillä Yin liikkeillä.
Astangajoogan parhaita puolia on myös se että oman edistymisensä huomaa nopeasti. Voinkin luvata että jo viikon intensiivi kurssilla voi edetä pitkän harppauksen eteenpäin. Kunhan sen tekee turvallisesti ja omaa kehoaan kuunnellen.
— Sinikka Salminen, Registered Yoga Teacher 200

Lisää Sinikasta

 

 

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmässä on 10 osallistujaa. 

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi, joka soveltaa yleisiä valmismatkaehtoja sekä  erityisehtoja. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Varauksen voit tehdä 'varaa matka'-linkin lomakkeella. Saat varmistuksen paikasta ja laskun varausmaksusta (250€). Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse viimeistään 1.9.2015 tai heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

View Event →