Back to All Events

Jooga/Pilates & Las Palmas


Huom! Matka täynnä

Hyvää oloa ja kehonhallintaa hathajoogalla ja pilateksella Gran Canarialla. Vanhan kaupungin viehättävät kujat ja pienet ravintolat, sekä majapaikkamme ihanassa vanhassa suklaatehtaassa kutsuvat!
Jooganopettajana Anna Kolehmainen

Nauti marraskuisesta lämmöstä ja valosta Las Palmasin vanhassa kaupungissa Anna Kolehmaisen hathajoogakurssilla. Joogan lisäksi pääset kokeilemaan myös pilatesta. Matka on sopiva niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin lajeja harrastaneille.

 

Majoitumme vanhaan suklaatehtaaseen remontoidussa ihanassa suomalaisen perheen omistamassa majatalossa. Tarjolla yhden ja kahden hengen huoneita sekä yksi isompi perhehuone. Osa huoneista jaetulla kylpyhuoneella. 

Las Palmasin ainutlaatuisen vanhan osan, Veguetan, ja viereisen Trianan, pienillä kaduilla on mahdollista nauttia espanjalaisesta tunnelmasta, käydä ostoksilla ja syödä pienissä ravintoloissa. 

Matkaohjelma on koottu siten, että tuntien väliin jää aikaa tutustua kaupunkiin, syödä hyvin ja ottaa rennosti tai pyöräillä, uida ja lenkkeillä. Kerromme mielellämme omat suosikkiravintolamme ja retkikohteet saarella. 

Hintaan sis. lennot, lentokenttäkuljetukset Gran Canarialla, majoitus aamiaisella, ohjatut joogatunnit, yksi pitkä pilateksen tutustumistunti, patikkaretki Roque Nublolle, tervetuliaistapakset ja luentoja joogasta- ja hyvinvoinnista.

Lisämaksusta: fysio- tai vyöhyketerapia, henkilökohtainen jooga- tai pilateskonsultaatio

MATKAN HINTA

1420 €/hlö 4-6 hh
1450 €/hlö 2 hh
1550 €/hlö 1 hh
1550 €/hlö 2 hh twin tai double omalla kylpyhuoneella

Varausmaksu 250€
JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 22€/varaus (yksi laskutusosoite).


MATKAOHJELMA

Tiistai 8.11.

 • Iltalennot Helsinki-Las Palmas, kuljetus majapaikkaan, tervetuliaistapaksia ja toisiin tutustumista

Keskiviikko 9.11

 • Aamupala
 • Aamupäivätunnit vanhassa kaupungissa
 • Iltatunnit majapaikan patiolla

Torstai 10.11.

 • Aamupala
 • Aamupäivätunnit Las Canteraksen rannan lähellä sijaitsevan joogakoulun salissa
 • Iltatunnit majapaikan patiolla

Perjantai 11.11.

Vapaa päivä. Voit lähteä omalle retkelle bussilla tai vuokrata pyörän ja polkaista rannalle. 

Lauantai 12.11.

 • Aamupala
 • Retki Roque Nublolle ja Terorin kylään
 • Iltajooga majapaikan patiolla


Sunnuntai 13.11.

 • Aamupala
 • Pilateksen tutustumistunnit Las Canteraksen rannan lähellä sijaitsevan joogakoulun salissa
 • Iltatunnit majapaikan patiolla

Maanantai 14.11.

 • Aamupala
 • Aamupäivätunnit vanhassa kaupungissa
 • Iltatunnit majapaikan patiolla
 • Päätösillallinen San Cristobalin kaupunginosan kalaravintolassa meren äärellä

Tiistai 15.11.

 • Aamupalan jälkeen kuljetus lentokentälle
 • Aamulento Las Palmas-Helsinki.

Matkaohjelma päivittyy ja tarkentuu lähempänä matkaa!


MATKAN JOOGASTA

 Matkan jooganopettaja Anna Kolehmainen

Matkan jooganopettaja Anna Kolehmainen

Matkan aikana tehdään hathajooga harjoituksia, jotka rytmittyvät vuorokaudenajan mukaan. Aamu aloitetaan dynaamisilla ja virkistävillä asanaharjoituksilla, ja päivä päätetään rauhoittaviin asana- ja meditaatioharjoituksiin. Joogaharjoitusten teoreettista taustaa avataan joogafilosofiaa käsittelevillä luennoilla. 

Ohjaamani jooga on tyyliltään vinyasajoogaa, jossa edetään asteittain, valmistellen kehoa tavoiteasanassa viipymistä varten. Asanasta toiseen siirrytään erilaisten liikesarjojen sisällä, oman luonnollisen hengityksen ohjaamana. 

Toimin jooganopettajana Hämeenlinnassa. Olen opiskellut joogaopettajan perusopinnot Suomen joogaliiton koulutuksessa. Syventävät opintoni saan päätökseen heinäkuussa 2016. Joogaterapiaa olen opiskellut Krishnamacharya Healing and Yoga Foundationin koulutuksessa, ja siitä on alkanut kasvava kiinnostukseni joogan yksilölähtöiseen opetukseen. Perinteisenä itsehoito ja itsekasvatusmenetelmänä jooga tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia, ja antaa käyttökelpoisia työvälineitä joilla pitää yllä omaa psyykkistä ja fyysistä hyvinvointiaan. 

Lisää Annasta www.kajoyoga.fi

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmän minimikoko saavutetaan.

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi, joka soveltaa yleisiä valmismatkaehtoja sekä erityisehtoja. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Varauksen voit tehdä 'varaa matka'-linkin lomakkeella. Saat varmistuksen paikasta ja laskun varausmaksusta (250€). Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse viimeistään 1.8.2016 tai heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.