Back to All Events

Joogaa Las Palmasin vanhassa kaupungissa


Matka täynnä!
Nauti marraskuisesta lämmöstä ja valosta sekä joogasta Las Palmasin vanhassa kaupungissa Gran Canarialla. Vanhan kaupungin viehättävät kujat ja pienet ravintolat, sekä majapaikkamme ihanassa vanhassa suklaatehtaassa kutsuvat. Joogaopettajana ihastuttava Sanni Haahdenmaa. Matka on sopiva niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin joogaa harrastaneille.
 

Matkaohjelma on koottu siten, että joogatuntien väliin jää aikaa tutustua kaupunkiin ja sen kulttuuritarjontaan, syödä hyvin ja ottaa rennosti tai pyöräillä, uida ja lenkkeillä. Las Palmasin ainutlaatuisen vanhan osan, Veguetan, ja viereisen Trianan, pienillä kaduilla saa kulumaan tunteja. Las Canteraksen kilometrien mittainen hiekkaranta on viitisen kilometrin päässä. Kerromme mielellämme omat suosikkiravintolamme ja retkikohteet saarella. 

Yhteisellä patikkaretkellä saaren keskiosaan, kipuamme Roque Nublolle, jossa nautimme näkymistä ja retkieväistä. Joogatunnit pidetään majapaikkamme patiolla ja kattoterassilla sekä paikallisten joogakoulujen viihtyisissä saleissa. Matkalla tutustumme joogan eri muotoihin dynaamisemmista asanoista palauttaviin pitkäkestoisiin venytyksiin. Mukana myös Sannin äänimaljarentoutusta. 

Joogamurusta ja matkan joogasta

”Joogamuru on lempeyttä, sydämellisyyttä, armollisuutta. Siinä on aimo annos huumoria: asioita ei tule ottaa turhan vakavasti ja itselleen on osattava nauraa. Iloisen pinnan alla on rauhaa, herkkyyttä ja syvyyttä.”

Joogaopettajana minua kuvataan usein sanoilla lempeä ja rento. 

Parhaimmillaan tuntini ovat iloisen kuplivia, täynnä lempeyttä, aitoutta ja syvyyttä. Haluan auttaa ihmisiä pysähtymään liikkeen kautta. Tärkeintä on se, mitä tapahtuu joogaajan sielussa ja sydämessä, ei niinkään fyysisessä asanassa ja sen loppuun asti hiotussa muodossa.

Rakastan itse soljuvan letkeää flow-joogaa, mutta myös rauhallinen Yin-jooga on vienyt sydämeni kiireisiä ruuhkavuosia eläessäni. Rakennan tunnit kanssajoogaajieni mukaan, ja nautin siitä että tunnit elävät myös vuorovaikutuksessa osallistujien kanssa. Ihannetilanteessa väsynyt poistuu tunnilta virkistyneenä ja ylikierroksilla käyvä maadoittuneena. En niinkään luokittele joogaani minkään tyylisuunnan alle. Minulle jooga on joogaa, ja sen on tarkoitus saada meidät voimaan paremmin.
Meditaatio, Pranayama (hengitysharjoitukset) ja Netra Vyayamam (silmäharjoitukset) kuuluvat usein myös osaksi tuntejani.

Olen valmistunut vuonna 2011 Integral Yoga-opettajaksi Rowan Cobellin ja Swami Asokanandan opetuksessa sekä 2016 Yin-joogaopettajaksi (Chi Therapeutics). Yritykseni Joogamuru on järjestänyt useita suosittuja joogaretriittejä, workshopeja ja tapahtumia, joissa yhdistän rohkeasti osaamistani joogan, äänimaljojen, näyttelijäntyön ja henkisen kasvun saralla.

Toivotan Sinut sydämestäni tervetulleeksi mukaan Joogamurun ja SlowMondon matkaan!

Sanni Haahdenmaa
Näyttelijä FIA, joogaopettaja ja äänimaljahoitaja

Vanhasta Suklaatehtaasta

Majoitumme vanhaan suklaatehtaaseen remontoidussa persoonallisessa suomalaisen perheen omistamassa majatalossa, joka on myös perheen koti. Majatalossa on sekä erillisiä huoneita, sekä loftasunto, jossa huoneita. Tarjolla tänä vuonna yhden ja kahden hengen twin/doublehuoneita sekä yksi Mini-asunto. Osa huoneista jaetulla kylpyhuoneella (vain kolmen huoneen käytössä). 

 

MATKAOHJELMA

Tiistai 14.11.
Aamulennot Helsinki-Las Palmas, yhteiskuljetus majapaikkaan, kevyt illallinen ja ryhmän esittäytyminen. Majoittuminen Suklaatehtaaseen.

Keskiviikko 15.11.
Klo 8-9 aamupala ja sen jälkeen kävely yhdessä vanhan kaupungin joogasalille, jossa joogataan klo 11-13. Vapaata kaupunkiaikaa. Iltatunti majapaikan kattoterassilla klo 18-19. 

Torstai 16.11.
Klo 8-9.30 aamujooga vanhan kaupungin salilla, jonka jälkeen aamupala alakerrassa sijaitsevassa ihanassa kahvilassa. Iltapäivän tunnit Las Canteraksen rannan lähellä sijaitsevan joogakoulun salissa merinäköaloin klo 15-17. Loppupäivä vapaata aikaa vaikkapa rannalla. 
 

Perjantai 17.11.
Klo 8-9 aamupala ja vuoristoretki Roque Nublolle ja Terorin kylään. Omakustanteinen yhteislounas. Palauttava iltajooga majapaikan kattoterassilla klo 18-19. 

Lauantai 18.11.
Klo 8-9 aamupala ja sen jälkeen kävely yhdessä vanhan kaupungin joogasalille, jossa joogataan klo 11-13. Iltatunti majapaikan kattoterassilla klo 18-19. 

Sunnuntai 19.11.
Vapaa päivä. Aamupalan jälkeen voit lähteä omalle retkelle bussilla tai vuokrata pyörän ja polkaista rannalle tai vaan viettää rentoa päivää ilman suunnitelmia :)

Maanantai 20.11.
Klo 8-9.30 aamujooga vanhan kaupungin salilla, jonka jälkeen aamupala alakerrassa sijaitsevassa ihanassa kahvilassa. Iltatunti majapaikan kattoterassilla klo 18-19. Päätösillallinen vanhassa kaupungissa klo 20 (omakustanne). 

Tiistai 21.11.
Vähän myöhäisemmän aamiaisen jälkeen viimeiset pakkailut ja happihyppelyt ja yhteiskuljetus lentokentälle. 

Matkaohjelmaa tarkennellaan tarpeen mukaan ennen lähtöä.

Matkan hinta


1560 €/hlö 2 hh twin tai double
1660 €/hlö 2 hh twin tai double omalla kylpyhuoneella
1760 €/hlö 1 hh omalla minikylpyhuoneella ja -keittiöllä

Kysy 1hh mahdollisuutta!

Hintaan sis. lennot, lentokenttäkuljetukset Gran Canarialla, majoitus aamiaisella, ohjatut joogatunnit, patikkaretki Roque Nublolle sekä tervetuliaistapakset. 

Lisämaksusta: fysio- tai vyöhyketerapia (varaa ennen matkalle lähtöä)

Varausmaksu 300€
JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 22€/varaus (yksi laskutusosoite).

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmän minimikoko saavutetaan (ryhmän maksimikoko 16).

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi, joka soveltaa yleisiä valmismatkaehtoja sekä erityisehtoja. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Varauksen voit tehdä 'varaa matka'-linkin lomakkeella. Saat varmistuksen paikasta ja laskun varausmaksusta (300€). Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.