Back to All Events

Joogaviikonloppu Tallinnassa


tallinnakuvat.jpg

Tälle kevätbreikille enää 1 paikka jäljellä! Käy ihastelemassa kuvia ja tunnelmia tapahtuman FB-eventissä ja lähde mukaan :)

Huhtikuussa juhlistamme kevättä ja hellimme kehoa ja mieltä joogaviikonlopulla Tallinnassa joogaopettaja, ayurvedinen ravintokonsultti Crista Soskolnen kanssa. Lempeän innostavia joogatunteja, persoonallinen ja laadukas majoitus asunnoissa Slow Mondon taattuun tyyliin, hemmotteluhoitoja itselle, hyviä pikkuravintoloita, inspiroivaa Tallinnan henkeä ja tunnelmaa. 

Perjantai 20.4.
Tallinkin Star iltalaiva Helsingistä Tallinnaan 19.30–21.30. Menomatka sujahtaa yhteisillallisella, jossa käymme tarkemmin läpi myös viikonlopun ohjelman. Perillä kuljetus satamasta  majapaikkaamme Kalamajan, Telliskiven ja vanhan kaupungin tuntumassa. Ihan aluksi nukumme pois viikon väsymykset!

Lauantai 21.4.
Hyvää huomenta! Aamusmoothie klo 8.00 ja kävely läheiseen joogakouluun Cristan puolitoistatuntiseen aamujoogaan. Joogan jälkeen herkullinen ja hyvin ansaittu brunssi kahvilassa. Päivällä on vapaata aikaa kierrellä vanhassa kaupungissa tai tutustua Kalamajan tarjontaan. Myöhemmin iltapäivällä jatkamme joogalla klo 16-18.  Illalla voit tehdä ekokosmetiikkahoidon itsellesi ennen siirtymistä illalliselle yhteen ihanista lähikasvisravintoloista. Loppuilta rentoa yhdessäoloa isoimman asunnon yhteisissä tiloissa.

Sunnuntai 22.4.
Aamujooga jo tutussa joogasalissa 8–9, jonka jälkeen suihkun kautta aamiaisbrunssille. Yhteiskuljetus satamaan. Paluu Helsinkiin 13.30–15.30 Tallinkin Megastarilla. Paluumatkalla kuulemme vielä Cristan johdannon Ayurvedaan ja ajankohtaisia auyrvedisiä vinkkejä kevääseen!

26772464_10155496098024086_115576335_o.jpg

Cristasta ja matkan joogasta

Ohjaan vijnanajoogatunteja, jotka sisältävät rentoutushetken sekä vaihtelevasti sekä klassisia että muunneltuja, esimerkiksi vasta-alkaville pehmennettyjä, hengitysharjoituksia (pranayama). Tunneillani luotsaan joogaajat meditatiiviseen flow-harjoitukseen. Yhdessä oppilaiden kanssa tutkimme aistivaa käsi- ja jalkaterätyöskentelyä sekä kehon keskilinjalle kohdennettavia pehmeitä vayu-hengityksiä, joiden kautta keho linjautuu eheään liikkeeseen. Pyrin tunneillani intuitiivisesti kuuntelemaan sekä vastaamaan joogaajien tarpeisiin. Pehmeys, lempeys, itsensä hienovarainen kuuntelu sekä hellittäminen ja odottaminen ovat ohjauksieni ytimessä. Kun kuuntelemme kehoa lempeästi odottaen, se kertoo meille, mitä tarvitsemme. Näin herkistymme kuulemaan omia sisäisiä tarpeitamme ja halujamme myös maton ulkopuolella. 

Olen helposti innostuva ja tykkään myös innostaa oppilaitani rikkomaan rajojaan pehmeästi ja hallitusti ja astumaan tuntemattomalle maalle myös joogan saralla. Tällä tavalla etenemme lempeästi kuunnellen uteliaina askel kerrallaan kohden dynaamisia liikkeitä.

IMG_2154-2 2.JPG

Olen ohjannut joogaa pienille ryhmille vuodesta 2009. Tällä hetkellä ohjaan joogaa  Arabianrannan Bokvillanissa, Vaasankadun Rootsissa sekä Vanhan Talvitien ILMA Joogastudiolla. Lisäksi ohjaan yritysjoogaa, lasten joogaa sekä työpajoja.

Cristan sivut www.cristasoskolne.com

 

Vijnanajoogasta

Orit Sen Guptan perustama vijnanajooga kumpuaa samasta perinteestä kuin astanga- ja iyengarjooga. Asanat eli joogaliikkeet yhdistetään soljuvaksi flowharjoitukseksi. Samalla kiinnitetään huomiota kehon tarkkaan linjaukseen, erityisesti käsi- ja jalkaterien käyttöön sekä kehon sisäiseen työskentelyyn. Vayuhengityksen lisäksi vijnanajoogaan kuuluvat meditaatio sekä klassiset hengitysharjoitukset. 

Vijnanajoogassa kiinnitetään huomio yksilölliseen ohjaukseen ja se sopii niin vasta-alkajille kuin pitempään jooganneille. Harjoituksessa huomioidaan erilaiset kehotyypit ja tarjotaan vaihtoehtoisia tapoja tehdä joogaliikkeitä. Vijnanajoogasta on apua selkä- ja hartiakivuissa ja esimerkiksi nivelkivuissa. Se auttaa rentoutumaan, sillä harjoituksen myötä tietoisuus oman kehon aistimuksista lisääntyy ja kykenemme paremmin vastaamaan kehomme tarpeisiin.

Ayurvedasta

Ayurveda on ainakin 6000 vuotta vanha intialainen kokonaisvaltainen ja käytännönläheinen elämäntapaoppi, jonka ohjeet pitävät yllä tasapainoista ja tervettä elämää. Jokainen voi soveltaa ayurvedan periaatteita elämäänsä myös modernissa maailmassa. Ayervedan menetelmiä ovat muun muassa yrttilääkintä, ruoka-ainesuositukset, ohjeet päivittäistä rutiinia varten, hieronta, jooga ja meditaatio. 

b14ff98b_original.jpg

Majoituksesta

Tallinnan viikonloppu keskittyy suositun Kalamajan, Telliskiven ja vanhan kaupungin seuduille. Pääset tutustumaan lähialueisiin kävellen tai ratikalla . Persoonallinen majoituksemme koostuu vanhaan tehdaskiinteistöön hiljattain saneeratuista asunnoista, joista osa on kahdelle hengelle omalla kylpyhuoneella ja keittiöllä. Kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistot sijaitsevat aivan lähellä vastikään valmistuneissa moderneissa rakennuksissa, näissä kylpyhuone, olohuone ja keittiö ovat yhteiset. Kaikki huoneistot ovat erilaisia ja ne on sisustettu laadukkaasti. 

Hintaan sisältyy:

  • Tallinkin laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki
  • Menomatkalla yhteinen illallisbuffet
  • kuljetukset Tallinnassa
  • hyvätasoinen majoitus 2 hengen huoneissa / 2 hengen asunnoissa (twin tai double)
  • luomukosmetiikkaa 
  • brunssit kahvilassa
  • 2 aamujoogaa ja 1 iltapäiväjooga Crista Soskolnen johdolla paikallisen joogakoulun salissa
  • Ayurvedaluento paluumatkalla

Lisämaksusta:

  • yhteinen illallinen Tallinnassa la 21.4.
  • mahdollisuus yhteiskuljetukseen Hämeenlinnasta laivalle, kysy lisää!

 

Matkan hinta

475€ / henkilö majoitus 2 hh jaetulla kylpyhuoneella (2-3 huoneen asunnossa)
525€/ henkilö majoitus asunto 2 hh omalla kylpyhuoneella

josta varausmaksu 200€

JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 25€/varaus (yksi laskutusosoite).

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmän minimikoko saavutetaan (ryhmän maksimikoko 16).

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi. JS Travel noudattaa voimassaolevaa valmismatkalakia. Toimistokulumme peruutustilanteessa ovat 200€/per henkilö 30vrk ennen matkaa 28–14vrk ennen matkaa kulut ovat 50% matkan hinnasta. 14vrk–48h perimme 50% sekä mahdolliset peruuttamisesta matkanjärjestäjälle aiheutuvat kulut. Matkan lähtöön alle 48h ei takaisinmaksua. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen joka korvaa kuluja sairastapauksissa. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Varauksen voit tehdä 'varaa'-linkin lomakkeella. Saat varmistuksen paikasta ja laskun varausmaksusta (200€). Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.