Back to All Events

Joogaa Toscanan auringon alla


26992333_632257716944420_962745127854976298_n.jpg

JOOGAA SEKÄ PUHDISTAVAA RAVINTOA KEHOLLE JA MIELELLE UPEASSA YMPÄRISTÖSSÄ.

Huippusuosittu matkamme Toscanan auringon alle järjestetään tällä kertaa joogan intensiiviviikkona. Supertehokas pieni ryhmä takaa yksilöllisen opetuksen joka tasoiselle joogille. Opettajana viime vuosilta tuttu, ihana ja energinen Saara Rönnholm.

27336512_632257683611090_6633285241681040037_n.jpg

Aloita kesä intensiivisellä jooga- ja hyvinvointilomalla Etelä-Toscanassa Villa Vallessa. Lähde mukaan yksin tai yhdessä puolison tai ystävän kanssa. 

Sopii kaikenikäisille säännöllisesti joogaa harjoittaville aikuisille, sekä heille jotka ovat joogan kanssa vasta alkutaipaleella, mutta toiveissa on säännöllinen joogaharjoitus. Tule syventämään joogaharjoitustasi tai löytämään sinulle sopiva joogarutiini!

 

 

22894346_599316903571835_6190300370731224498_n.jpg

TOSCANAN AURINGON ALLA
"Pääsin joogassa eteenpäin – tajusin miten sitä vatsaa käytetään! Samalla ruuanlaitto kotona tulee mullistumaan tämän viikon jälkeen."

"Joogaa oli sopivasti ja opastus perinpohjaista. Aivan mahtava joogaope!"

"Ruokailut ovat olleet ensiarvoisen herkullisia."

 

 

 

uima-allas.png

Majoitumme ja nautimme olostamme ainutlaatuisella ihanalla villalla, joka sijaitsee Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvassa Val d'Orcian laaksossa. Joogatunnit pidetään villan omassa salissa tai puutarhassa. Ohjelmassa reippaasti joogaa ja vierailut Monticchiellon ja Pienzan kukkulakaupungeissa.

 

MATKAOHJELMA

Sunnuntai 3.6. 

 • Suora lento Finnair Helsinki-Vantaa-Roma Fiumicino
 • Yhteiskuljetus majapaikkaan (3h)
 • Myöhäislounas villalla ja toisiin tutustumista
 • Alkuillan lennolta palauttava jooga 90 min
 • Illallinen

Maanantai 4.6. 

 • Aamujooga 90 min
 • Brunssi
 • Työpaja & välipala
 • Pitkä iltajooga 120 min
 • Illallinen

Tiistai 5.6. 

 • Aamujooga 90 min
 • Brunssi
 • Kävely Monticchiellon pikkukaupunkiin, lounas*
 • Iltajooga 90 min
 • Illallinen

Keskiviikko 6.6. 

 • Aamujooga 90 min
 • Brunssi
 • Tekniikkatunti/luento
 • Välipala
 • Pitkä iltajooga 120 min
 • Illallinen

Torstai 7.6. 

 • Aamujooga 90 min
 • Brunssi
 • Retki Pienzan pikkukaupunkiin, jossa omaa aikaa & lounas*
 • Iltajooga 90 min
 • Illallinen

Perjantai 8.6. 

 • Aamujooga 90 min
 • Brunssi
 • Kuljetus lentokentälle (3h)
 • Suora iltalento Finnair Roma Fiumicino-Helsinki-Vantaa

*retkillä sisäänpääsyt ja ruokailut eivät sisälly matkan hintaan.

Matkaohjelma päivittyy ja tarkentuu lähempänä matkaa!

Lisätietoja matkasta Emmi ja Kata me@slowmondo.com

21199415_804112673081353_7671234567149109471_o.jpg

Joogaharjoituksista ja Saarasta

Joogaopetuksessaan Saara käyttää selkeää liikekieltä, jossa on mukana Vinyasa, jolloin liikutaan asanoista toiseen hengityksen tahdissa. Hathajooga tarkoittaa enemmän asanoiden yksittäistä tekemistä ja niihin pureutumista, teemoilla ja klassisilla sarjoilla. Dynaamiset tunnit koostuvatkin erilaisista aurinkotervehdyksistä (vinyasa) ja asanoista (hatha), joita varioidaan tarpeiden ja teemojen mukaan. Hatha Vinyasan lisäksi Saara opettaa myös Yinjoogaa, rauhallista ja terapeuttista asanatyöskentelyä, johon liittyy saumattomasti meditaatio ja pranayama (hengitys) -harjoitukset. Hän opettaa suurimmaksi osaksi yksityisiä ryhmiä (mm. yritys- ja yhteisöryhmät, taitoluistelijat), pitää retriittejä ja kouluttaa Himan joogaopettajakoulutuksessa. Lisäksi Saaralla on Helsingissä muutamia kaikille avoimia tunteja Hima Happiness studiolla (Kruununhaka) ja Ilmajoogastudiolla (Kalasatamassa). Tulevana syksynä hän vierailee mm. Tampereen Om Yogassa ja Järvenpään Studio Padmassa sekä tammikuussa 2018 Hämeenlinnassa.

Millainen Saara on?

Kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hänen mielestään on tärkeä ymmärtää itseään monimuotoisena olentona, jotta osaa tehdä oikeita valintoja. Vastaukset eivät aina löydy perinteisellä tavalla vaan on hyvä ajatella asioita monipuolisesti ilman ennakkoluuloja. Länsimaista lääketiedettä tarvitaan, mutta useasti pienet vaivat ja kolotukset voidaan lannistaa hänen mukaansa arkisilla asioilla kuten ruoka, liikunta ja lepo. Rakkaus ruokaan alkoi hänellä jo varhain teini-iässä, nyt se liittyy entistä enemmän hyvinvointiin. Hän painottaa useasti yksilöllisyyttä. Ruuan suhde elämään on iso asia ja sitä ei pidä unohtaa kun hoitaa ja ennaltaehkäisee olevia ja tulevia epätasapainotiloja. Intialaisessa lääketieteessä, elämäntieteessä Ayurvedassa kaikki lähtee yksilöstä, hoidetaan ihmistä uniikkina kokonaisuutena. Saaran intohimo onkin saada yleisö innostumaan itsensähoidosta juuri näillä konsteilla.

“Let food be the medicine and medicine be the food” Eli olkoon ruoka lääkkeesi ja lääke ruokaasi. ― Hippocrates (ca. 460 BC – ca. 370 BC)Saarasta sanottua

" Saara on uskomattoman suurisydäminen opettaja. Hän ottaa tunneillaan siipiensä suojaan kaiken tasoiset joogit. Jokainen saa hänen ohjauksessaan oivalluksia omasta kehostaan ja harjoituksestaan. Saaran tietopohja on valtava, mikä näkyy hänen opetuksessaan tyyneytenä ja jämäkkyytenä. Taianomaisesti hän näkee, mitä kukakin on vailla ja ohjaa jokaista yksilöllisesti, lempeästi ja napakasti omaan suuntaansa. Pitkään jooganneille Saara onnistuu kerta toisensa jälkeen loihtimaan tuhanteen kertaan toistetuista perusasanoista sielun ja mielekkyyden esiin. Lisäksi hänellä on aina takataskussaan hauskoja pikku twistejä harjoitusta piristämään. "

Lisää Saarasta täältä

19104859_10154884009284086_1402894029_o.jpg

Ravinnosta

Villalla herkullista ja kaunista kasvisruokaa kokkailevat Slow Mondon ruokalähettiläät Emmi Naukkarinen ja Kata From. Raaka-aineet ovat mahdollisimman paljon lähellä tuotettua ja luomua. Valkoista sokeria ja vehnää emme käytä. Ruokaan keskittyvä työpaja toteutetaan villan omassa keittiössä, tällä kertaa paneudumme mehustuksen ja terveellisten välipalojen saloihin. Saat ruokiemme reseptit matkan jälkeen itsellesi. Lupaamme uusia maukkaita ruokakokemuksia ja kehoa puhdistavaa ja herkullista detox-kasvisruokaa. Pystymme huomioimaan erilaiset ruokavaliot hyvin. Ota yhteyttä!

Screen Shot 2014-05-06 at 16.41.04.jpg

Villasta

Uniikissa Villa Vallessa majoitutaan 2 hengen huoneissa, joissa useimmissa on parisänky. Kaikki huoneet on varustettu omalla kylpyhuoneella. Tällä matkalla ei hötkyillä, vaan otetaan rauhassa. Voit milloin tahansa pulahtaa villan 18-metriseen altaaseen tai nauttia ympäröivistä maalaismaisemista isolla pihamaalla istuskellen tai riippukeinussa rentoutuen. Villan ympäristöön pääsee tutustumaan kävellen.

Lisää Villa Vallesta

Hintaan sisältyy:

 • suorat lennot Finnair meno Helsinki – Rooma Fiumicino AY1761  7.50-10.15
  paluu Rooma Fiumicino – Helsinki AY1764 19.45-00.10
 • hinta sisältää yhden ruumaan menevän matkatavaran max 23kg
 • kuljetukset Italiassa matkaohjelman mukaisesti
 • majoitus villalla 2 hengen huoneessa, jossa oma kylpyhuone
 • räätälöity matkaohjelma
 • päivittäiset joogaharjoitukset koulutetun opettajan johdolla
 • kasvisruokailut villalla
 • raakaruoka workshop

Lisämaksusta:

 • vapaaehtoiset yhteiset omakustanneretket, ruokailut retkillä 
 • rentouttavia vyöhyketerapiahoitoja, varaukset etukäteen

Matkan hinta 

1850 € / henkilö

josta varausmaksu 300€

JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 25€/varaus (yksi laskutusosoite).

Varmista paikkasi ihanalle joogalomalle!

Matkaehdot

Joogamatka järjestetään, mikäli ryhmän minimikoko saavutetaan (ryhmän maksimikoko 10).

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi. JS Travel noudattaa voimassaolevaa valmismatkalakia. Toimistokulumme peruutustilanteessa ovat 200€/per henkilö 30vrk ennen matkaa 28–14vrk ennen matkaa kulut ovat 50% matkan hinnasta. 14vrk–48h perimme 50% sekä mahdolliset peruuttamisesta matkanjärjestäjälle aiheutuvat kulut. Matkan lähtöön alle 48h ei takaisinmaksua. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen joka korvaa kuluja sairastapauksissa. Yleiset ehdot löytyvät tästä linkistä.

Varauksen voit tehdä 'varaa'-linkin lomakkeella. Saat varmistuksen paikasta ja laskun varausmaksusta (300€). Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Matka vahvistetaan sähköpostitse viimeistään huhtikuussa 2018 tai heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla.

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

Earlier Event: April 20
Joogaviikonloppu Tallinnassa