Back to All Events

Kirsi Salon Vapaa Nainen -retriitti Toscanassa


 • SP 146 Toscana, 53026 Italy (map)

Muutama paikka vapaana <3 Lähdetkö sinä mukaan?

Lähde löytämään ilo hyvinvointivalmentaja Kirsi Salon ensimmäisellä Toscanassa järjestettävällä retriitillä. Majoitumme kauniissa Villa Vallessa maaseutumaisemissa lähellä Pienzan pikkukaupunkia.

Luennot ja harjoitukset vievät sinut ainutkertaiselle ja vapauttavalle matkalle naiseuteesi ja ihmisyyteesi. Kurssilla käytetään monipuolisesti eri työkaluja tantrasta life coachingiin, intuitiota ja heittäytymistä unohtamatta. Matka sopii kaikille naisille, jotka haluavat syventää ymmärrystään omasta itsestään ja löytää elämäänsä rakkauden ja ilon. Vapautamme itseämme kehoamme koskevasta riittämättömyyden tunteesta, mahdollisesta häpeästä ja syyllisyydestä. Saamme ainutlaatuisen kokemuksen siitä, miltä tuntuu olla vapaa, tyytyväinen ja elossa omassa kehossa.

kirsitoscanaA5.jpg

Luentojen lomassa voit rentoutua villan uima-altaalla, nauttia Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvista maisemista tai istuskella kahviloissa imien itseesi italialaista elämäniloa ja -taitoa.

Matka järjestetään yhteistyössä italiantuntijan Slow Mondon kanssa, joka vastaa villalla myös herkullisesta kasvisruuasta. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii JS Travel Oy. 

Tervetuloa mukaan muutoksen matkalle! 

Matkaohjelma (5 päivää)

Ma 27.6.
Lento 7.55-10.25
Kuljetus villalle noin 3h
Lounas matkalla
15 Tervetuliaisvihermaljat ja majoittuminen villalle
16 Kirsin luento I
18 llallinen Villalla

Ti 28.6.
9 Aamupala
12 Kirsin luento II
Lounas
14.30-17 Raakaruoka workshop
18 Illallinen

Ke 29.6.
9 Aamupala
10-13 kuljetus villalta Pienzaan, vapaa aamupäivä 
14 jatketaan matkaa Puscinan kukkatilalle, piknik ja Kirsin luento III
17 Paluu Villalle
19 Illallinen Villalla 

To 30.6.
9 Aamupala
10 Kirsin luento IV
Retki läheiseen pikku kaupunkiin ja Bagno Vignonin kuumien lähteiden kylpylään
Juhlaillallinen Villalla

Pe 1.7.
Takeaway aamupala
Kuljetus lentokentälle
Lento 11.15-15.45

Matkaohjelma täsmentyy lähempänä matkaa. Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

Matkan hinta

Retriitin hinta 1850 €

Varausmaksu 250€
JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 22€/varaus (yksi laskutusosoite).

Hintaan sisältyy:

 • Vapaa Nainen -kurssiohjelma
 • Lennot Helsinki–Rooma Fiumicino–Helsinki
 • Kuljetukset Italiassa
 • Majoittumine1- 2hh Villa Vallessa 
 • Kasvispainotteiset ruokailut villalla
 • Ohjelmanmukaiset retket

  Lisämaksusta
 • kysy 1 hh mahdollisuutta lisämaksusta
 • Ruokailut muualla kuin Villalla omakustanne
 • Varausmaksu 250€

 

Kirsi

Hyvinvointivalmentaja, luennoitsija ja KTM Kirsi Salo on toiminut pitkään rahoitus-, pankki- ja mediamaailman parissa. Vuodesta 2011 Kirsi on keskittynyt tarkastelemaan ihmisen hyvinvointia monilta eri kanteilta lukuisten opettajien ja kurssien avulla ympäri maailmaa. 

Nykyisin hänen missionaan on järjestää kursseja ja valmennuksia, joissa aktivoidaan mieltä, tunteita ja kehoa, jotta haluttu muutos lähtee käyntiin. Kursseilla käsitellään alitajuntaisten uskomusten merkitystä arjessa sekä tunteiden merkitystä hyvinvoinnin esteinä tai ylläpitäjinä. Kirsi auttaa jokaista löytämään itsensä näköiset ratkaisut sisältään. Kurssilaiset voivat kokea lisääntyvän vapauden ja ilon tunteen matkalla kohti kepeyttä ja selkeyttä elämässään.

Valmentajana Kirsi on omalaatuinen sekoitus intuitiota ja rationaalista mieltä. Työkalupakissa hänellä on monipuolinen yhdistelmä menetelmiä tantrasta, life coachingista ja mielenhallinnan metodeista, joiden avulla on mahdollista nähdä oma elämä kirkkaammin. Lisäksi intuitio ja heittäytyminen ovat Kirsille tärkeitä työvälineitä. Kursseille osallistuneiden palautteen mukaan kurssit saavat aikaan poikkeuksellisen syvällisiä ja voimakkaita kokemuksia ja muutoksia. 

Villa Valle

Tasokkaassa Villa Vallessa majoitutaan 1-2 hengen huoneissa, joissa useimmissa on parisänky. Kaikki huoneet on varustettu omalla kylpyhuoneella. Mahtavat 360' maisemat ympäröivään Val d'Orcian laaksoon. Tutustu Villa Valleen tästä.

Ravinnosta

Koko matkan ruokailuissa tärkeässä roolissa on tuore ja hyvälaatuinen ruoka, joka on mahdollisimman paljon luomua ja lähellä tuotettua. 

Kasvisruoka- ja raakaravinto workshop järjestetään Villa Vallen viihtyisässä keittiössä yhdessä kokkaillen ja asiaan perehtyen. Workshopin aikana valmistetuista herkuista nautitaan saman päivän välipalalla ja illallisella.


Varaukset

Varauksen voit tehdä 'varaa matka'-linkin lomakkeella. Varausmaksu (250€) laskutetaan vuoden 2016 puolella. Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

JS Travel lisää matkan hintaan palvelumaksun 22€/varaus (yksi laskutusosoite).

Suosittelemme kaikille matkalle lähtijöille matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturva.

JS Travel pidättää oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

Matkaehdot

Matka järjestetään yhteistyössä luotettavan suomalaisen matkatoimiston JS Travel Oy:n kanssa www.jstravel.fi, joka soveltaa yleisiä valmismatkaehtoja sekä  erityisehtoja. Tutustu ehtoihin tästä.