Back to All Events

Joogamurun Sunnuntaijooga & Äänimaljarentoutus

Sanni Haahdenmaa saadaan vihdoin Hämeenlinnaan kahden ihanan hellivän tunnin muodossa kun Joogamurun Sunnuntaijooga & Äänimaljarentoutus saapuu Slow Mondon toukokuun vieraaksi. 

7.5.2017 klo 10–11.30 ja 12–13
Joogakoulu Kajo, Rauhankatu 3, Hämeenlinna

Sunnuntaijooga klo 10–11.30

Teemme lempeän liikkuvan harjoituksen, joka sopii kaikille joogasta kiinnostuneille. Aloitamme rauhallisesti kehoa herätellen, kuunnellen ja kunnioittaen. Etenemme hiljalleen kohti virtaavaa liikettä, lisäten lämpöä, iloa ja energiaa kehoon ja mieleen. Sannin tunneilla tärkeätä on ilo, lempeys, itsensä ja omien liikeratojen kunnioittaminen ja hyväksyminen.

Välipala 11.30–12
Slow Mondon herkullinen luomuchiatuorepuuro & lämmin juoma

Äänimaljarentoutus klo 12–13

Mitä jos kerrankin saisit vain levätä ja ottaa vastaan; 
tipahtaa tilaan, jossa sinulta ei odoteta yhtään mitään. Äänimaljarentoutuksessa sinun ei tarvitse yrittää edes rentoutua. Riittää, että avaudut hetkelle ja läsnäololle. Otat vain vastaan, mitä maljat haluavat sinulle tällä kertaa antaa.

Keho ja mieli puhdistuvat ja energisoituvat lempeästi meditatiivisen, ikiaikaisen tekniikan avulla. Äänimaljojen pehmeät ääniaallot hierovat ja energisoivat jokaisen solun kehossasi ja antavat mielellesi tilaa hiljentyä.

Ota mukaan makuualusta, lämpimät vaatteet villasukkineen, viltti, halutessasi tyyny sekä vesipullo. Lainamattoja ja vilttejäkin löytyy. Puhdistavan rentoutuksen jälkeen tarvitset paljon vettä ja lepoa. Itse rentoutus kestää n. 40 minuuttia jolloin aikaa jää hyvin myös heräilyyn syvärentoutuksesta sekä mahdolliseen kokemusten jakamiseen tai kysymysten esittämiseen.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Paikkoja rajoitetusti! Varaukset: me@slowmondo.com
Ilmoittauminen on sitova. 

Osallistumishinta yhteen sessioon 25€, kumpaankin 45€ (sis. alv:n 24%). Hintaan sisältyy välipala. Maksu paikanpäällä käteisellä tai etukäteen Linnan Pyöräverstaan Kahvilassa käteinen/kortti.

Sessiot sopivat kaikenikäisille ja tasoisille joogeille, myös vasta-alkajille.

Sanni Haahdenmaa
joogaopettaja, äänimaljahoitaja ja näyttelijä FIA. 
Tutustu lisää: www.joogamuru.com
Sanni on opettajana Slow Mondon matkalla Joogaa Las Palmasin vanhassa kaupungissa.