Back to All Events

Slow Mondon vieraana: Joogamurun Äänimaljarentoutus (Hämeenlinna)

Slow Mondon vieraana toista kertaa ihastuttava Joogamuru Sanni Haahdenmaa ❤️ Äänimaljarentoutus 27.9. klo 19-20 Verkatehtaalla VOPin entisessä tanssisalissa. 

Mitä jos kerrankin saisit vain levätä ja ottaa vastaan; tipahtaa tilaan, jossa sinulta ei odoteta yhtään mitään. Äänimaljarentoutuksessa sinun ei tarvitse yrittää edes rentoutua. Riittää, että avaudut hetkelle ja läsnäololle. Otat vain vastaan, mitä maljat haluavat sinulle tällä kertaa antaa.

Keho ja mieli puhdistuvat ja energisoituvat lempeästi meditatiivisen, ikiaikaisen tekniikan avulla. Äänimaljojen pehmeät ääniaallot hierovat ja energisoivat jokaisen solun kehossasi ja antavat mielellesi tilaa hiljentyä.

Rentoutuksessa saat vain olla ja rentoutua, ottaa vastaan tiibetiläisten äänimaljojen värähtely, joka resonoi kehosi jokaisessa solussa. Sanni auttaa sinua rentoutumaan myös puheellaan. Jokaisella rentoutuksella on aina oma teema, joka valikoituu usein vastaanottajien mukaan. Sanni on äänenkäytön ammattilainen, ja on rentouttanut ihmisiä lempeällä äänellään joogantunneillaan jo vuodesta 2011. Äänimaljarentoutukset Sanni aloitti alkuvuodesta 2016, ja on siitä lähtien kiertänyt lukemattomia yrityksiä ja yksityisiä ryhmiä rentouttamassa. 

Ota mukaan LÄMPIMÄT VAATTEET VILLASUKKINEEN, joogamatto, viltti, halutessasi tyyny sekä vesipullo. Puhdistavan rentoutuksen jälkeen tarvitset paljon vettä ja lepoa. Itse rentoutus kestää n. 40 minuuttia jolloin aikaa jää hyvin myös heräilyyn syvärentoutuksesta sekä mahdolliseen kokemusten jakamiseen tai kysymysten esittämiseen.

Osallistumishinta 20€ maksetaan käteisellä paikan päällä ( sis. alv:n 24%). Varaa paikkasi: me@slowmondo.com

Slow Mondon ja Sannin yhteiselle joogareissulle Las Palmasin vanhaan kaupunkiin 14.-21.11.2017 on vielä joitakin paikkoja vapaana. Tutustu matkaan: 
https://slowmondo.com/joogamatkat/2017/11/14/joogaa-las-palmasissa

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!