Back to All Events

Slow Mondon vieraana: ROOTS to FLY & Korpin kädet, tiikerin tassut

ylosalas.jpg

CRISTAN ekassa sessiossa ROOTS TO FLY 4 paikkaa jäljellä. Tule mukaan muuttamaan näkökulmaa. Laita veri virtaamaan, uskaltaudu kääntämään kaikki ylösalaisin, virkisty ja rentoudu. Tule mukaan - varaa paikkasi me@slowmondo.com

Slow Mondon vieraana: ROOTS TO FLY - juurruta kätesi, avaa siipesi ja lennä
10.2.2018 klo 10-12.30
Joogakoulu Kajo, Rauhankatu 3, Hämeenlinna

Paljon kiitosta viime vuoden kurssistaan saanut Crista Soskolne saapuu taas vieraaksemme Hämeenlinnaan johdattelemaan meitä turvallisesti ja rauhallisesti ylösalaisiin asentoihin.

Ensimmäisessä aikuisille suunnatussa osuudessa kuljemme kohti ylösalaisia asentoja ja saamme henkilökohtaisia vinkkejä omaan kotiharjoitukseen. Ylösalaisissa asennoissa opettelemme aistivaa ja elävää kämmentyöskentelyä 'korppikäsiä' ja sitä miten nimenomaan sormia ja kämmeniä juurruttamalla ja oikein linjaamalla lavat aukeavat, eikä paino putoa nivelille, vaan maasta saa voimaa kohota ylöspäin. Jokainen etenee itselleen sopivaan asanaan asti.

Ylösalaiset liikkeet mm. vilkastuttavat veren- sekä lymphakiertoa, jonka ansiosta nestetasapaino varsinkin alaraajoissa sekä vatsan ja lantion alueella paranee. Tästä johtuen ravinteet imeytyvät paremmin ja kuona-aineet poistuvat tehokkaammin ylösalaisten liikkeiden myötä. Eli kevättalveen sopivaa puhdistautumista tiedossa! Ylösalaiset liikkeet mielen tasolla kääntävät näkökulman ylösalaisin. Katselemme maailmaa uudesta kulmasta. Tervetuloa nostamaan kannat kattoon :)

Hinta: 30€

Sitova ilmoittautuminen: me@slowmondo.com

***************************************************

Slow Mondon vieraana: Korpin kädet, tiikerin tassut - lentoharjoituksia perheille
10.2. klo 13.30-14.30
Joogakoulu Kajo, Rauhankatu 3, Hämeenlinna

Crista Soskolnen perheille suunnattu joogahetki on täynnä iloa, yhdessätekemisen riemua ja hauskuutta. Opimme samalla uusia yhdessäolon tapoja ja hiomme kaikkien kehonhallintaa. Tässäkin sessiossa mennään päivän teeman mukaisesti turvallisesti ylösalaisin. Lisäksi rentoudumme ja meditoimmekin hetkisen. Perhejooga sopii aikuisille ja lapsille kuudesta vuodesta ylöspäin. Muistathan tarkistaa, että vapaa-ajanvakuutus on kunnossa!

Perhehinta: 30€

Sitova ilmoittautuminen: me@slowmondo.com

****************************************************

Crista Soskolne opettaa vijnanajoogaa ja toimii ayurvedisena ravintokonsulttina Helsingissä. Hän on myös tuttu Slow Mondon syksymatkoilta Toscanaan. Vuonna 2018 lähimatkailemme Cristan kanssa Tallinnassa minijoogalomien merkeissä. Ensimmäinen Tallinnan joogaviikonloppu järjestetään huhtikuussa!