Back to All Events

6 x Keho kuntoon, stressiä vastaan!


  • Joogakoulu Kajo 3 Rauhankatu Hämeenlinna, 13100 Finland (map)

Edullinen pilottiryhmä alkaa nyt!

samuli.jpg

Kuusi kehonhuollon työpajaa yrityksille - innostava kokonais-valtaisen kehon ja mielen hyvinvoinninkurssi keväälle

Etsimme nyt osallistujia pilottiryhmiimme! Kaipaatko keväälle uutta puhtia ja uusia oivalluksia kehon liikuttamiseen ja mielenhallintaan?

Aamuryhmä alkaen ti 20.3.2018
klo 9–10.30.
Paikkana Joogakoulu Kajo – Rauhankatu 3
 
( Toinen ryhmä alkaen ma 9.4. klo 16–17.30)

Tervetuloa kuutena tiistaina työskentelemään yhdessä kehon liikkeen pariin. Ohjaajana toimii liikuttamisen ammattilainen, inspiroiva ja uusia oivalluksia tarjoileva Samuli Perälä. (Tapaamiskerrat: 20.3., 3.4., 10.4, 17.4., 24.4., 8.5.)

6 x Keho kuntoon, stressiä vastaan! -työpajat soveltuvat kaikenikäisille ja -kuntoisille naisille ja miehille. Pienryhmä takaa, että jokainen saa itselleen sopivan ohjauksen.

Työpajoissa tehdään erilaisia tehokkaita ja tuloksia tuottavia kehollisia harjoituksia, joiden tarkoitus on auttaa kehoa palaamaan terveeseen ja luonnolliseen tilaan, ehkäisemään ja korjaamaan vikatiloja. Tunnelma on rento - tätä ei tehdä ryppyotsaisesti! 
Joka kerralla käydään läpi teemoittain hyvinvoinnin pilareita mm. uni, ravinto, rentoutuminen, mieli, liikunta…

Luvassa mm. kehon avaamista, toiminnallista liikettä, musiikin ja liikkeen yhdistämistä sekä hengitys- ja rentoutumisharjoituksia. 

Kehon harjoitteiden ohella huomaat kuinka saat mieltä ja ajattelua tyynemmäksi ja joustavammaksi. Harjoituksen tarkoitus on myös syventää kykyäsi rauhoittua ja olla vahvemmin läsnä. Saat oivia eväitä mm. stressinhallintaan ja työssäjaksamiseen.Samuli Perälä on 38-vuotias hyvinvoinnin ammattilainen. Hän on valmistunut Varalan Urheiluopistosta vuonna 2000 ja on työskennellyt yrittäjänä, ravinnon ja kehon liikkeen parissa pian kaksi vuosikymmentä. Intohimona on ollut myös henkiseen hyvinvointiin perehtyminen ja sitä kautta ymmärtää paremmin mitä ihan oikeasti tarkoittaa terveys kaikilla tasoilla; kehon, tunteiden, mielen ja energian tasoilla. Samuli vetää monenlaisia tykättyjä hyvinvoinnin kursseja eri puolilla Suomea.

Samuli on valmentanut yritys- ja kuntovalmennusten lisäksi jo vuosia huippu-urheilijoita mm. NHL- ja maajoukkuetason jääkiekkoilijoita.  

Samulista sanottua:

"Samulilla on erittäin laaja käytännön tietopankki ravinto- ja fysiikkavalmennuksesta. Hänellä on selkeät arvot ja filosofia, joiden pohjalta hän valmentaa. Lisäksi hän välittää valmennettavistaan ja tekee töitä isolla sydämellä"
- Jukka Jalonen -
Jokerien ja Suomen maajoukkueen valmentaja

"Samuli on kiinnostunut ihmisestä pinnan alla."
Ville Nieminen
- Stanley Cup-voittaja -

Tule yksin, kaverin kanssa tai innosta vaikka koko duunin porukka mukaan! Anna omaan hyvinvointiisi paneutumisen maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti!

6 x Keho kuntoon, stressiä vastaan!
Hinta: 6 työpajaa 240 €
(Yrityslaskutuksessa
+ Alv. 24% = 297.60€/ hlö)

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: me@slowmondo.com