Back to All Events

Slow Mondon vieraana: Kehon ja mielen työpaja by Samuli Perälä

  • Joogakoulu Kajo 3 Rauhankatu Hämeenlinna, 13100 Finland (map)
IMG_E5032.JPG

Huom! Muutama paikka vapaana!

Slow Mondon vieraana 
Kehon ja mielen työpaja by Samuli Perälä

Pe 13.4.2018 klo klo 18.30–20.30
Joogakoulu Kajo – Rauhankatu 3

Työpajassa luvassa kehollista työskentelyä, hengitysharjoituksia ja meditatiivista työskentelyä sekä arjen rehellisyyden oppitunti.

Luvassa tehokkaita ja toimivia menetelmiä kehon avaamiseen ja rentouttamiseen, joiden tarkoitus on auttaa kehoa palaamaan terveeseen ja luonnolliseen tilaan. Kaikki keholliset harjoitukset ovat myös tunnetasolle vaikuttavia siinä määrin kuin harjoittaja sen itsessään sallii.

Teemme hengitys- ja meditaatioharjoituksia. Syvennämme tietoa ja avaamme reittejä sisäiseen yhteyteesi elämän kanssa. Harjoitamme mieltä ja ajattelua tulemaan tyynemmäksi, joustavammaksi ja tyhjemmäksi erilaisista haittaohjemista. Harjoituksen tarkoitus on syventää kykyäsi rauhoittua, olla vahvemmin läsnä ja enemmän todellinen.

Myös näitä kaikkia harjoituksia voi soveltaa työpajan jälkeen omaan käyttöön.

Puhumme siitä mitä on arjen rehellisyys. Miten voit vapautua mistä hyvänsä sisälläsi sinua jarruttavasta asiasta niin yksinkertaisella menetelmällä kuin rehellisyyden harjoittaminen. Mitä se tarkoittaa käytännössä ja mitä se sinulta vaatii. Rehellisyys on tie todelliseen terveyteen.

 

Samuli Perälä on hyvinvoinnin huippuammattilainen. Hän on valmistunut Varalan Urheiluopistosta vuonna 2000 ja on työskennellyt yrittäjänä, ravinnon ja kehon liikkeen parissa pian kaksi vuosikymmentä. Hänen intohimonaan on ollut myös henkiseen hyvinvointiin perehtyminen ja ymmärrys mitä tarkoittaa terveys kaikilla tasoilla; kehon, tunteiden, mielen ja energian. Samuli vetää monenlaisia tykättyjä hyvinvoinnin kursseja eri puolilla Suomea.

Samuli on valmentanut yritys- ja kuntovalmennusten lisäksi jo vuosia huippu-urheilijoita mm. NHL- ja maajoukkuetason jääkiekkoilijoita.  

Samulista sanottua:

"Samulilla on erittäin laaja käytännön tietopankki ravinto- ja fysiikkavalmennuksesta. Hänellä on selkeät arvot ja filosofia, joiden pohjalta hän valmentaa. Lisäksi hän välittää valmennettavistaan ja tekee töitä isolla sydämellä"
- Jukka Jalonen -
Jokerien ja Suomen maajoukkueen valmentaja

"Samuli on kiinnostunut ihmisestä pinnan alla."
Ville Nieminen
- Stanley Cup-voittaja -

Mikä olisikaan parempi tapa valmistautua viikonloppuun kuin tämä kurssi! Sopii naisille ja miehille, kaikille jotka ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta kehon- ja mielenhuollosta.

Työpajan hinta: 35 €
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: me@slowmondo.com