Back to All Events

Slow Mondon vieraana: Antti Tolvin GONG -äänikylpy

  • Joogakoulu Kajo 3 Rauhankatu Hämeenlinna, 13100 Finland (map)
29103777_650414745128717_2003890470249299968_n.jpg

Slow Mondon vieraana: Antti Tolvin GONG -äänikylpy
6.4.2018 klo 19-20.30
Joogakoulu Kajo, Rauhankatu 3, Hämeenlinna
Osallistumismaksu 15€
Varaa paikkasi: me@slowmondo.com


Äänikylpy aloitetaan lyhyellä Qigong harjoituksella. Qigong on noin 4 000 vuotta vanha Kiinalainen mielen ja kehon hoitotaito. Harjoituksen keskiössä on rentoudessa tapahtuva luonnollinen liike. Usein liikkeellä haetaan veden kaltaista sulavuutta. Tullaan virtaavaksi vedeksi. Koska olemme noin 60-70% vettä, tämä tunne on osittain totta. Gongin tuottama äärimmäisen laaja taajuusspectri resonoi kauttaaltaan kehossamme. Triljoonat ja triljoonat solumme ottavat vastaan tämän väreilyn ja virittyvät kohti suurta luonnollista harmoniaa (taiji). Ajaudumme virtaavaan tilaan hereillä olon ja nukkumisen välille. Tämä ”tietoinen uni” johdattaa kehomme tilaan jossa sillä on mahdollista rentoutua, parantua, irtautua yli ajattelemisesta ja auttaa sisintämme avautumaan.

Gongia voi ajatella aurinkona. Se symboloi kaikkeutta ja edustaa alkuperäistä hiljaisuutta ja luomisen mahdollisuutta. Gong muodostaa äärettömyyden ensimmäisen liikkeen. Sen värähtelyt ovat kaikkien olemassa olevien tai mahdollisesti olemassa olevien muotojen, olentojen ja ajatusten elämänvirtaa. Yhteen nuijan iskuun sisältyy kaikki, alkuräjähdyksestä aina maailmankaikkeuden himmenemiseen asti. 


Bio
Antti Tolvi on Qigong/Yin/Zen ohjaaja ja äänitaitelija Kemiönsaarelta. Antti on harjoittanut Taijita/Qigongia/Zeniä päivittäin yli 15 vuotta ja on soittanut yli 200 konserttia ympärimaailmaa (Shanghai EXPO 2010, Japanissa kaksi kiertuetta, USAssa neljä 2005-2015..). Antti on julkaissut 13 soolo albumia ja ollut mukana yli 50 albumilla säveltäjänä ja/tai soittajana. Antti on tehnyt useita äänitaideinstallaatiota eri gallerioihin ympäri Suomea ja tehnyt projekteja tanssi-, elokuva- ja nukketeatteritaiteen ammattilaisten kanssa.
Vapaus, rauha, kiitollisuus ja minimalistinen estetiikka kuvastuvat Antti Tolvin teoksissa.

www.anttitolvi.com