Back to All Events

Miniretriitti Yin & Sound

  • Joogakoulu Kajo 3 Rauhankatu Hämeenlinna, 13100 Finland (map)
sinikka.jpg

Slow Mondon ja joogaopettaja Sinikka Salmisen yhteinen miniretriitti yhdistelee rauhallisen ja meditatiivisen yinjoogan, ravitsevan kasvisruuan ja syvärentouttavan sointurentoutuksen. Miniretriitti sopii kaikille vasta-alkajista pidempään jooganneille. Tule mukaan ravitsemaan ja rentouttamaan kehoa ja mieltä! 

Miniretriitti alkaa Sinikan kehoa avaavalla yinjoogalla (2h), jonka jälkeen nautitaan Slow Mondon kesäinen kasviskulho ja raikas tuorepuristettu mehushotti. Jälkiruuaksi kääriydymme viltteihin ja annamme sointurentoutuksen (1h) äänten ja värähtelyn rentouttaa kehomme ja mielemme. 

Yinjooga on rauhoittava ja tasapainottava harjoitus, jossa pitkäkestoisilla venytyksillä pyritään vaikuttamaan lihaksia syvemmällä oleviin sidekudoksiin ja nivelsiteisiin. Yinjooga on hyvää vastapainoa dynaamisille joogamuodoille. 

Tällä kertaa miniretriitissä nautitaan lounaana kasviskulho raikkaista ja ravintorikkaista raaka-aineista sekä tuorepuristettu mehushotti.

Sointurentoutus rentouttaa kuulijan mielen ja kehon ja huuhtelee samalla ajatuksia syvärentouttaen ja poistaen stressiä ja liikuttaen mieltä. Slow Mondon sointurentoutuksessa kuullaan mm. äänimaljoja, koshi-tuulikelloja ja shruti boxia.

Hämeenlinnassa asuva Sinikka Salminen (RYT 200, näyttelijä FIA) on opettanut joogaa jo useiden vuosien ajan omalla rauhallisella, miellyttävällä ja varmalla tyylillään. Sinikan joogatunnit ovat todella pidettyjä!

Miniretriitin hinta 55€
Paikkoja rajoitetusti!  TÄYTEEN VARATTU!
Varaa omasi sähköpostilla me@slowmondo.com Ilmoittautuminen on sitova.
Kerrothan samalla mahdolliset ruoka-ainerajoituksesi!

Lämpimästi tervetuloa mukaan miniretriitille rentouteen!

Earlier Event: June 15
Gongi- ja äänimaljarentoutus
Later Event: June 30
Keskikesän miniretriitti