Back to All Events

Keskikesän miniretriitti

  • Joogakoulu Kajo 3 Rauhankatu Hämeenlinna, 13100 Finland (map)
31786597_10155795400309086_685205699285745664_n copy.jpg

Tämä lämminhenkinen ja kesäinen naistenilta sopii kaikille, jotka kaipaavat pientä omaa taukoa joogan, korttien, eteeristen öljyjen, kasvisruuan ja sointurentoutuksen parissa. Antaudumme vastaanottamaan hyvää itselle ♥

Naisten miniretriitti on myös Slow Mondon jäähyväisilta, ennen toiminnan päättämistä. Olemme laittamassa yritystoimintamme pöytälaatikkoon ainakin vuodeksi. Tule viettämään mukavaa päätösiltaa kanssamme!

Ilta alkaa Slow Mondon tuorepuristetuilla mehuilla ja korteilla, jotka koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja lauseesta. Kortit toimivat uusien ideoiden herättelijöinä ja hyvän mielen tuottajina. Illan puolentoistatunnin joogaharjoitus on avaavaa ja lempeää vijnanajoogaa, joka päättyy loppurentoutukseen omalle matollesi viltin alle. Siitä on hyvä jatkaa sointurentoutukseen, jonka äänet ja värähtelyt syvärentouttavat kehon ja mielen. Slow Mondon sointurentoutuksessa kuullaan mm. äänimaljoja, koshi-tuulikelloja ja shruti box -harmonia. Lopuksi herkuttelemme ihanalla kasvisruualla, raakakakuilla ja haudukkeella kesäillan valossa. Illan aikana nautimme eteeristen öljyjen miedosta ja miellyttävästä tuoksusta ja fiiliksestä. 

Joogaopettajana ja harjoitusten ohjaajana toimii aikaisemmiltakin kursseiltamme ja matkoiltamme tuttu intuitiivinen ja lempeän innostava, sertifioitu vijnanajoogaopettaja Crista Soskolne (www.cristasoskolne.com) Crista on toiminut joogaopettajana ja ayurvedisen arjen ohjaajana vuodesta 2009 alkaen. 

Orit Sen Guptan perustama vijnanajooga kumpuaa samasta perinteestä kuin astanga- ja iyengarjooga. Asanat eli joogaliikkeet yhdistetään soljuvaksi flowharjoitukseksi. Samalla kiinnitetään huomiota kehon tarkkaan linjaukseen, erityisesti käsi- ja jalkaterien käyttöön sekä kehon sisäiseen työskentelyyn. Vayuhengityksen lisäksi vijnanajoogaan kuuluvat meditaatio sekä klassiset hengitysharjoitukset. 

Vijnanajoogassa kiinnitetään huomio yksilölliseen ohjaukseen ja se sopii niin vasta-alkajille kuin pitempään jooganneille. Harjoituksessa huomioidaan erilaiset kehotyypit ja tarjotaan vaihtoehtoisia tapoja tehdä joogaliikkeitä.

Ota mukaan rennot vaatteet! Joogakoulu Kajosta löytyy joogamatot, viltit ja tyynyt. Sydämellisesti tervetuloa naiset!

Ilmoittaudu mukaan me@slowmondo.com
Hinta 55€, ilmoittautuminen on sitova!
Maksu maksetaan käteisellä paikan päällä

Earlier Event: June 17
Miniretriitti Yin & Sound